666 Þu ýsrarýmý yanlýþ anlýyorsun. Mal topluyu caným istiyor deðil. Keþke %51 dýþarýda olsa. Anlaþsak o %51 ile. Genel Kurulda vursak oyu. Vursak oyu. Adamýn son 4 yýllýk bilançolarýný ibra etmesek. Attýðý imzalarý, özellikle yetkisiz imzalarý iptal etsek. Ana sözleþmeyi deðiþtirsek. Yönetimin çoðunluðunu elinden alsak. Çaðýrsak bir kaç mali müþavir. 3-5 Avukat. Burnundan getirsek ettiði her þeyi. Benim caným böyle ister. Ama böyle deðil. Ha bir de þu var. Okuyor kendisi þu an. Merhaba MÜJDAT bey.
Þimdi bunun yedeminleri var. En az 16-20 hesap. Þimdi bunlardan bir tanesi. Benim adým haso ben de maðdurum dese, bilemezsin ki. Para deðil ki bu seri numarasýndan yakalasan. Yani anlayacaðýnýz, bu hasolar Murat DOÐAN ile al takke ver külah oynuyor. Murat da maðdur Ky buldum. Onlar senet alýyor senet satýyor diye, koordinatör rolleri oynuyor. Kendisi CEO oldu artýk. Bilmeden ücretsiz elemaný oldu MÜJDAT beyin. Demi MÜJDAT Bey? Tekrar selamlar.
Yahu oradan pis pis gülüyorsun aðlanacak halimize. Allah senin gibi vicdansýz insan yaratmadý. Þeytan bile sana gýpta ediyor MÜJDAT bey.