Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
8,92 9.99% 12,51 Mn 8,46 / 8,92
410,50 9.98% 28,54 Mn 410,50 / 410,50
52,90 9.98% 56,50 Mn 52,90 / 52,90
20,52 9.97% 455,43 Mn 17,86 / 20,52
8,38 9.97% 701,28 Mn 7,62 / 8,38
948,00 -9.97% 3,82 Mn 948,00 / 948,00
31,22 -9.92% 129,73 Mn 31,20 / 33,70
124,00 -9.69% 88,61 Mn 123,60 / 135,30
33,90 -9.12% 347,34 Mn 33,76 / 35,02
40,54 -8.69% 108,68 Mn 40,10 / 41,96
288,25 1.5% 6,17 Mr 281,00 / 303,75
3,24 3.18% 6,16 Mr 3,16 / 3,27
301,75 -2.11% 6,05 Mr 301,25 / 310,75
442,00 5.18% 5,94 Mr 421,50 / 442,25
71,90 -1.78% 3,83 Mr 71,50 / 73,60
18,75 -1.21% 207,06 Mn 18,55 / 19,18
288,25 1.5% 6,17 Mr 281,00 / 303,75
735,50 -0.81% 1,12 Mr 732,00 / 745,50
94,60 2.33% 211,31 Mn 92,95 / 94,70
110,70 -1.07% 72,34 Mn 109,80 / 112,60
32,04 2.1% 74,32 Mn 31,38 / 32,30
10,36 -2.17% 104,51 Mn 10,30 / 10,67
84,00 2.19% 256,36 Mn 82,75 / 84,50

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir çok kez bana geldiler,görüþtük,gelenler enteresan insanlar dünyanýn en büyük hukuçusundan(!) tutun elinde bir yýðýn hisse olup borsa hakkýnda hiç bir þey bilmeyenler vardý.Hatta ben onlara þirketimi size bedava devredeyim buyrun alýn þirketlerimi,sizden para da istemiyorum,kurtarýn þirketi ve yatýrýmcýyý dedim,onlar bana ferdi tayfurdan þarkýlar söylediler.
    devam edecek.............

2.  Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    Bir çok kez bana geldiler,görüþtük,gelenler enteresan insanlar dünyanýn en büyük hukuçusundan(!) tutun elinde bir yýðýn hisse olup borsa hakkýnda hiç bir þey bilmeyenler vardý.Hatta ben onlara þirketimi size bedava devredeyim buyrun alýn þirketlerimi,sizden para da istemiyorum,kurtarýn þirketi ve yatýrýmcýyý dedim,onlar bana ferdi tayfurdan þarkýlar söylediler.
    Sn. Mahulli ben yukarýdaki insanlarýn hiçbirinin söylentisine güvenerek bu hisseyi almadým. Bu hisseyi aldým çünkü açýkladýðý denetimden geçmiþ mali tablolardaki özsermaye rakamlarý ile fiyat karþýlaþtýrmasý yaptým. Uygun buldum ve aldým. 1 milyar 800 milyon tl deðer biçtiðí þirketi halka açýklýk oraný %99 yaptýktan sonra aslýnda þirket -500 milyon deðerliydi diðerek 2 milyar 300 milyon tl buharlaþtýrdýktan sonra kenara çekilen patron çok mu saftý acaba. Bu iþte patron kadar buna göz yumanlar da müteselsil sorumludur. Ben 5 yýllýk birikimimi rýzkýmý heba ettim. Hep bir umut bekledim.Hukulki giriþim yapacak param da yok. Umudum da yok. Demek ki adam düdüklemek bu kadar kolaymýþ. Ýlahi adalet birgün elbet tecelli edecektir. Yüce yaradan adaleti elbet saðlayacaktýr. Sadece bundan þüphem yoktur. Ytd.

Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    Bir çok kez bana geldiler,görüþtük,gelenler enteresan insanlar dünyanýn en büyük hukuçusundan(!) tutun elinde bir yýðýn hisse olup borsa hakkýnda hiç bir þey bilmeyenler vardý.
    Muahahahahaha. Milyon lotlarini patrona satacaklardi 5 milyon liraya akillarinca. Simdi ne yapmislar, Sedat Peker'e mi devretmisler?

Alabiliyorsun sirketi. Bizimkiler gitti CLKHO'yu basti. Yonetimi ele gecirdi. Bilanco falan yolladi. Avukat icin de insanlarda bir ton para topladilar acacagiz diye, batti gitt. Avukat da bir 650 bin lira vurmus bunlari, bir de sirkete milyonluk haciz koydurmus

4.  Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    Bir çok kez bana geldiler,görüþtük,gelenler enteresan insanlar dünyanýn en büyük hukuçusundan(!) tutun elinde bir yýðýn hisse olup borsa hakkýnda hiç bir þey bilmeyenler vardý.Hatta ben onlara þirketimi size bedava devredeyim buyrun alýn þirketlerimi,sizden para da istemiyorum,kurtarýn þirketi ve yatýrýmcýyý dedim,onlar bana ferdi tayfurdan þarkýlar söylediler.
    bugün mster deniz i okuyunca,aklýma daha önce ikinci elden duyduðum ve sizlere paylaþtýðým anlatýmlar geldi...o dönemde Sn.Uslunun büyük hukukçu diye taþakk geçtiði galiba adý geçen beyefendi olacak hahahaaa.üþenmedim,marka holding son yazýlanlarý na baktým.(itiraf edeyim böyle bir hissenin varlýðýndan haberim yoktu...666 paylaþýmlarýna kadar.)öffff orada mr.deniz döktürmüþ,türkiyenin 3. büyük hukukçusu ,pek çok hoca veye savunma avukatý kendisinden destek isterlermiþ,,milyonlara hükmediyormuþ vs...(sanviç parasýna fit olanlar içinde galiba)milyonlar devasa davalar ve Müjdat Uslunun ifadesiyle sandviç parasý ile yetinenler içinde olmak.. en önemlisi ve en komik olanda bazý büyük davalarda oturup 2 ay boyunca çalýþýyormuþ(..)Vah Müjdat vahhhhhhhh....sanada üzülüyorum artýk...sandviç paralarýna ram olanlarla nasýl uðraþýyorsunuz...kendime üzülüyorum Sn Müjdat usluyu büyük sanayici zannedip hisselerine birikimlerimi yatýrdýðým dan....altý üstü sanayide herkese borç takan ,,,3. sýnýf bir oto tamircisi imiþ.

5. sevgili kardeþim Müjdat........

Allahýn sevgili kulusun kardeþim.......kuluyuz daha doðrusu.......

AZ KALSIN , SENÝ ORDAN KAPI DIÞARI EDÝP, CANIM FABRÝKANIN TOPLANTI ODASINA, BAÞKALARINI OTURTACAKTIM....

AZ KALSIN, artýk sen fabrikanýn , önünden içeriyi DÝKÝZLEYECEKTÝN.....bahçedeki arabalarý sayacaktýn.......

az kalsýn BAÞKALARI, ÝFLAS MASASINDA TEMSÝLCÝ OLACAK, kalan mallarý PÝÇ EDECEKTÝ, dava süresince.....

az kalsýn, baþkalarý, kendi adamlarýný, tanýdýklarýný maaþa baðlayacaktý..........

çok þükür, ÝNSANOÐLU AÇGÖZLÜ......ikimizde, KAPI DIÞARI OLMAKTAN SON ANDA KURTULMUÞUZ.......

6.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    takma kafana güzel kardeþim......

her þey kendi kendine oluyo bu dünyada......

hani siz bi ara zýrýldanýyodunuz, bütün hissedarlar, okumuþ çocuklar, müþavirler, avukatlar.....müjdat, bizim stoklarýmýzý eritti...affa sokmuþ, ne yapabilirizki diye.......

alt tarafý tek cümle ettik......" o stoklarýn parasýný alýrým, yemiþim stok affýný, þahýs þirketinde yaparsýn o affý sadece, anonim þirkette yaparsan, diðer hissedarlara parasýný ödersin" demiþtim........hissedarlarý ile taþak geçmeye alýþmýþ olan müjdat kardeþime.....

benden öncekilerle biraz eðlnmiþ.......

bana þunu demiþti...." stok affý kanuni hakkým, yaparým elbet, sizemi sorucam"""......

bende" siz yapabilecðinizi sanýn, açacaðým ikinci dava bu sebepten olur" demiþtim.......

5 haziranda GELMÝÞ STOKLARINIZ geriye.......BEN ZIRILDANMAM.....ALACAÐIMI ALIRIM.....

A Grubu paylarý aldýðýmda beleþe, bazý arkadaþlar þunu demiþti. a grubu paylarýn çaðrý zorunluluðu var..deniz bizi kandýrýyo.....

bende demiþtimki" a gruplarýnýn çaðrý zorunluluðu yok zaten, ama BEN ONLARI BÖLEREK ALACAÐIM ZATEN, 2 TANESÝ BENDE DURACAK ZATEN, BÖYLELÝKLE KÝMSE DÝÐERÝNE KAZIK ATAMAYACAK BÝLE, BENDEKÝ PAYLAR OLMADAN DA, ZATEN HÝÇ KÝMSE DÝÐERLERÝNÝ ALMAZ, ÇÜNKÜ BÖLÜNEN A GRUBU PAY BÝ BOKA YARAMAZ, ZATEN HEPÝMÝZ DAVA ARKADAÞI OLDUÐUNA GÖRE BÝR SORUN OLMAZ HERALDE "..........

çaðrý zorunluluðu olacak þekilde çok öten arkadaþlar, serve kýrtasiye nin a grubu pay devrine baksýn..kap açýklamasýna......çaðrý zorunluluðu olmadýðýndan, çaðrý yapmayacaðýz, demiþler.......

BÝR BÝLENE SORMUÞ, ARKADAÞLAR.....ONDAN BÝ TAVSÝYE ALMIÞLAR....

PEKÝ BEN BU A GRUBU PAYLARI MÜJDAT TAN ALMAYI NEDEN ÇOK ÝSTÝYORDUM......ELÝMDE YÜZDE 30 A YAKINDA B GRUBU PAY VARDI.......HERHALDE SATMAK ÝÇÝN ÝSTEMÝYORDUM....
     Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    sevgili kardeþim Müjdat........

Allahýn sevgili kulusun kardeþim.......kuluyuz daha doðrusu.......

AZ KALSIN , SENÝ ORDAN KAPI DIÞARI EDÝP, CANIM FABRÝKANIN TOPLANTI ODASINA, BAÞKALARINI OTURTACAKTIM....

AZ KALSIN, artýk sen fabrikanýn , önünden içeriyi DÝKÝZLEYECEKTÝN.....bahçedeki arabalarý sayacaktýn.......

az kalsýn BAÞKALARI, ÝFLAS MASASINDA TEMSÝLCÝ OLACAK, kalan mallarý PÝÇ EDECEKTÝ, dava süresince.....

az kalsýn, baþkalarý, kendi adamlarýný, tanýdýklarýný maaþa baðlayacaktý..........

çok þükür, ÝNSANOÐLU AÇGÖZLÜ......ikimizde, KAPI DIÞARI OLMAKTAN SON ANDA KURTULMUÞUZ.......
    sn deniz;hekim deðilim ama ;durumunuz pek vahim gibi,çok kesif mitomani semptomlarý gözüküyor...veya doðruyu söylüyorsunuz(zayýf ihtimal)...hissenizin olmadýðý söylüyorsunuz...a gurubu hisselerin bir kýsmýný ele geçireceðinizi söylüyorsunuz....stok sayýmý yapmýþ gibi(denetçiler yapamamýþtý) stoklarý tekrar yansýtýyorsunuz.Zýrýldanmadan alacaðýnýzý nasýl alýyorsunuz....hisseniz yok..3.sýnýf.oto tamircisi Sn.Müjdat beye yüklü miktarda borçmu vermisiniz...
    sonra diyorsun ki;Müjdat beyi kapý dýþarý edecektiniz,yerine galiba kayyum atayacaktýnýz(!) baþkalarýna maaþlar ödenecekti,sonra Müjdatýn resmi veya fiili ortaðý gibi,"ikinizde kapý dýþarý olacaktýnýz"ifadesi....
    3.SINIF OTO TAMÝRCÝSÝNÝN ORTAÐI GÝBÝYDÝNÝZ AMA SONRA A GURUBU PAYLARI BU AMAÇLA ÝSTEDÝÐÝNÝZÝ SÖYLEMEK....ve b gurubunda %30 hissen varmýþ...yani 3 milyon lot....halan 3 milyon lot elinizde demekki,,,,Deniz KARDEÞÝM ,GALÝBA AÐIR MÝTOMANÝ YAÞIYORSUNUZ.....ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ .olsun.......Sizi yakýnda tanýyacaðým......sizlerin sohbeti hoþ olur......ha birde þu anda cumhurbaþkanýmýzýn dahi sizin kadar yetki ve gücü yoktur....slmlar

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    takma kafana güzel kardeþim......

her þey kendi kendine oluyo bu dünyada......

hani siz bi ara zýrýldanýyodunuz, bütün hissedarlar, okumuþ çocuklar, müþavirler, avukatlar.....müjdat, bizim stoklarýmýzý eritti...affa sokmuþ, ne yapabilirizki diye.......

alt tarafý tek cümle ettik......" o stoklarýn parasýný alýrým, yemiþim stok affýný, þahýs þirketinde yaparsýn o affý sadece, anonim þirkette yaparsan, diðer hissedarlara parasýný ödersin" demiþtim........hissedarlarý ile taþak geçmeye alýþmýþ olan müjdat kardeþime.....

benden öncekilerle biraz eðlnmiþ.......

bana þunu demiþti...." stok affý kanuni hakkým, yaparým elbet, sizemi sorucam"""......

bende" siz yapabilecðinizi sanýn, açacaðým ikinci dava bu sebepten olur" demiþtim.......

5 haziranda GELMÝÞ STOKLARINIZ geriye.......BEN ZIRILDANMAM.....ALACAÐIMI ALIRIM.....

A Grubu paylarý aldýðýmda beleþe, bazý arkadaþlar þunu demiþti. a grubu paylarýn çaðrý zorunluluðu var..deniz bizi kandýrýyo.....

bende demiþtimki" a gruplarýnýn çaðrý zorunluluðu yok zaten, ama BEN ONLARI BÖLEREK ALACAÐIM ZATEN.

10 TANE ÝSTANBUL-10 TANE ADANA DA DURUR.YADA 18 TANE ÝSTANBUL- 2 TANESÝ BENDE DURUR.
    BÖYLELÝKLE KÝMSE DÝÐERÝNE KAZIK ATAMAYACAK BÝLE, DÝÐER KÝÞÝDEKÝ PAYLAR OLMADAN DA, ZATEN HÝÇ KÝMSE DÝÐERLERÝNÝ ALMAZ, ÇÜNKÜ BÖLÜNEN A GRUBU PAY BÝ BOKA YARAMAZ, ZATEN HEPÝMÝZ DAVA ARKADAÞI OLDUÐUNA GÖRE BÝR SORUN OLMAZ HERALDE "..........

çaðrý zorunluluðu olacak þekilde çok öten arkadaþlar, serve kýrtasiye nin a grubu pay devrine baksýn..kap açýklamasýna......çaðrý zorunluluðu olmadýðýndan, çaðrý yapmayacaðýz, demiþler.......

BÝR BÝLENE SORMUÞ, ARKADAÞLAR.....ONDAN BÝ TAVSÝYE ALMIÞLAR....

PEKÝ BEN BU A GRUBU PAYLARI MÜJDAT TAN ALMAYI NEDEN ÇOK ÝSTÝYORDUM......ELÝMDE YÜZDE 30 A YAKINDA B GRUBU PAY VARDI.......HERHALDE SATMAK ÝÇÝN ÝSTEMÝYORDUM....
    1-Giden stok 328 milyon. Geldi denilen stok 22 milyon. Anlaþýlmaz bir durum. Nasýl olmuþ da stok gelmiþ pardon??
    2- Müjdatý kapýnýn önüne koymaya çaðrý korkusu sardý da MKU kabul etmedi. Sen kendine alaydýn a grubunu. Tek baþýna almaya korktun, Murat ile paylaþaydýn. Hadi ikimizin de maçasý yemedi de. Ýzmirli Adanalý ve bilmem nereli tanýdýk yatýrýmcýlarla koyaydýn kapý önüne. Apsuva ile koyaydýn. Yani bölüþsenizdi madem risksiz idi durum.
    3- Adam önce gengayrimenkul ve bir bayilik vereyim. Sonra bayilik vereyim gengayrimenkulu vermem. Sonra size hiç bir b..k vermem demedi mi?
    Hikaye bunlar. Müjdat resmen t.þ..k geçti. Biz yemedik. Yiyenler üstüne sandoviç yedi. (Sandöviç iddiasý da sayýn Mahullinin iddiasýdýr)

8.  Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    1-Giden stok 328 milyon. Geldi denilen stok 22 milyon. Anlaþýlmaz bir durum. Nasýl olmuþ da stok gelmiþ pardon??
    2- Müjdatý kapýnýn önüne koymaya çaðrý korkusu sardý da MKU kabul etmedi. Sen kendine alaydýn a grubunu. Tek baþýna almaya korktun, Murat ile paylaþaydýn. Hadi ikimizin de maçasý yemedi de. Ýzmirli Adanalý ve bilmem nereli tanýdýk yatýrýmcýlarla koyaydýn kapý önüne. Apsuva ile koyaydýn. Yani bölüþsenizdi madem risksiz idi durum.
    3- Adam önce gengayrimenkul ve bir bayilik vereyim. Sonra bayilik vereyim gengayrimenkulu vermem. Sonra size hiç bir b..k vermem demedi mi?
    Hikaye bunlar. Müjdat resmen t.þ..k geçti. Biz yemedik. Yiyenler üstüne sandoviç yedi. (Sandöviç iddiasý da sayýn Mahullinin iddiasýdýr)
    ELÝNÝZDEKÝ DAVA DÝLEKÇESÝNÝ GERÝ ÇEKMEK GEREKÝYORDU.....herkese hava attýðýn ve herkesten sakladýðýn dilekçeyi.......

ya herkesle anlaþýlacak, ya da anlaþýlmayacaktý.....siz , gidip, ÇEVÝKLER LAFINI ORTAYA ATINCA DA, HER ÞEY HAVADA KALDI....mesut abiciðinin adýna konuþtuðun için siz diyorum.......

YOKSA SÝZÝ KÝM SÝKLER DE, A GRUBU PAYINI VERÝR DÝ........DAVA OLMADAN, SÝZÝ BÝZÝ KÝM SÝKLERDÝ......AMA ARTIK, BÝ BOKA YARAMAZ O DAVA...TEK BAÞINA ANLAÞAMAZSINIZ GÝDÝP TE..........

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •