Alýntý Originally Posted by tuta Yazýyý Oku
Arkadaþlar ,bakýn gene söylüyorum Sayýn Mahulli aradaþým genpower hol davasý[U] istanbul 23 .Hukuk Mah.dosya NO.2014/44GÖRÜLDÜ VE SONUÇLANDI ÝKÝ TARAFDA ÜST MAHKEMEYE BAÞ VURMADI ANLAYACAÐINIZ ANLAÞTILAR ERDOÐANLAR LA Bütün bunlar nedemek oluyor ben çözemedým tahminim bu olay kapanmýþtýr fuzuli ýþýk beklemeyelim beyhude olur.
Sayýn tuta uslu erdoðanlarla anlaþmýþ olabilir. Sayýn Mahulli nin bahsettiði 50 milyon rehin artý yatýrýma verilenler diye biliyorum. Dolayýsý ile artý yatýrýmda rehinli olarak aldýklarý 50 milyon lotun hesabýný soruyor olabilirler. Ben gene söylüyorum gnpwr hol. Kote etmesi için spk nýnda sorduðu polisactýr. Aktif hale getircekmisin getirmeyecekmisin. Çok zor deðil adam ben polisacý aktif hale getirdim üretimleri yapýyorum karým zararým bu demesi belkide kote olmak için yeterli olacak. Alacak verecek davalarýda bir þekilde devam eder. Ancak beyefendi istiyorsa.genyh içinde artýk sn. Mahulli nin anlattýðý gibi mahkeme kararlarýný bekleyeceðiz. Sonuç ne olur bence üzerine soðuk su içeceðiz gibi. Vicdan vicdan vicdan. Allah herkese nasip etsin