sevgili müjdat kardeþim...
yukardaki mesajý yazdýk diye bana küfredecekler de çýkacak elbet.... yukardaki mesajýmýn özü kýsaca þu......
TÜRK HUKUK SÝSTEMÝNDE, HER ÞEY MÜMKÜN. anlayana ders olsun.....
sevgili müjdat kardeþim...
yukardaki mesajý yazdýk diye bana küfredecekler de çýkacak elbet.... yukardaki mesajýmýn özü kýsaca þu......
TÜRK HUKUK SÝSTEMÝNDE, HER ÞEY MÜMKÜN. anlayana ders olsun.....
Ne bicim bir yazi bu kardesim? Dalga mi geciyorsun benle?
Sen kendin gitmis GAMA HOLDING manipulasyonuna inanmissin kendi parani batirmissin. Ac eski forumu vaktinde var yazilar GAMA yuzunden satmadigini belirten.
Ayrica burda GAMA manipulasyonu yapti diye kendin belirtmissin. Tarihini bile vermissin. Ozel yazismalarinizi etik olmayan bir sekilde foruma dokmussun.
Kim kime ne davasi aciyor? Ne yazdiysam arkasindayim, hepsi forumda yazili bunlarin. Bisiklet parasini alirmis. Dedigimiz o kadar enerji tuketiyorsun uc kurus icin kac sene. Git calis, hamallik yap gerekirse 1 ayda cikarirsin dedik. Ne demisiz yanlis? Yapmadigimiz sey degil vaktinde. Ayni durumda olsam yine yapardim 2 sene aglayacagima oksijen harcayacagima. Ufak insanlarin ufak bakis acilari.
Adam sirketini batiriyor, paralarinizi cukkaliyor, SPK ceza veriyor sahte bilanco yolladi kac sene, sirketilerine aktardi paralari diye...
Gelmis bana mi dava aciyorsunuz? Ne bicim insanlarsiniz ya.
müjdat kardeþim diyenden ne beklersin, ayný yolun yolcusu, denizmiþ muratmýþ meteymiþ hepsi ayný,
müjdat iflas ertelemeye baþvururken fetöþ hakimlerine güvendi, neyseki fetöþler temizlendi müjdat yalnýz kaldý. Kara kara düþünüp uykusu kaçýyodur emin olun. 3 hafta var iflas çýkýnca hacizler arka arkaya gelip müjdatýn çaldýklarýna el koyacak. Dün yediðin hurmalar gün gelir seni týrmalar.
þiii uþak banada dava açsana laaa
eleþtirebilirsin, ona kimse biþey demez.
sen gelip kimseye " mal, cins, uyanýk" diyemezsin. herkesin aklýda kendine, parasýda.
vakti zamanýnda gelir uyarýrsýn, þunlar yalan falan filan vesaire þeklinde.
marka forumundaki yazýlarýmý oku, demiþtim sana. kimseye hakaret etmeden, insanlarý uyarýyorum orada.
Yapýþtýrýn davalarý arkadaþlar. Ben Uslu soyadýnda kim varsa davalý hanesine yazdým. Yok öyle yönetim kurulu olup hiçbirþeye bulaþmamak. Müjdatýn þeyinde deðil dava belki diðer aile fertlerini dahil edersek birþey olur. Burada sizin çoluk çocuðunuzun rýzký söz konusu, gerekirse onun da çoluk çocuðu hesap verecek. Hatta müjdattan ziyade onlara açmak daha iyi sonuç getirir. Müjdatýn baþýnda bin tane dava var adam iplemez bile burdan açýlacak davayý. Ama diðer Uslu soyadýndaki yönetim kurulu üyeleri de sorumlu yaþananlardan.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri