Ya o köye dönme iþide ne saçmalýktýr..
Nasýl isbat edilecek
Koyunlar nereden bulunup verilecek..
Garip gureba iþler ya..
Yok dolar sat kampanyasý
swaplý mevduat yasaklandý
forex yasaklandý
Yok eleman iþe al kampanyasý
Yok kamu mevduatý tek elde
yok varlýk fonu
yok emlak yeniden deðerleme
yok zorunlu bes , çýkarsýn çýkamazsýn
Yakýnda borsadan hisse alana otomobil vergisinde yüzde 20 indirim demezlerse þaþarým..
bu yani artýk..
10.000 tl banka hissesi al BIM den alýþveriþinde taksit atlat..peahhh
30.000 tl lik alýrsan et 6 ay boyunca 20 tl..
Dostum açýk söylim burasý Türkiye herþey olabilir..
Dolarda þöyle bir durum var..
Ortada fol yok yumurta yoksa dibin dibine kadar veriyorlar..
Yani kimse (dünyada da ayný) dolarda durim aman derdinde deðil..
Dolar ortalýk karýþtýðýnda bir iþe yarýyor yoksa fonlar þunlar bunlar dolar taþýmýyorlar..
Ýhtiyacýn yoksa dolara kýsa vade de güzel yerlerden de opsiyon yaparak geçinip gidersin..(BENCE)
Geçen sene bilirsin 3.50 leri taban yapmýþ gibi idi bir anda 3.38 leri gösterdiler tamam bitti bu iþ derken tepme mepme ayaðýna 3.50 lere çektiler ha düþtü ha düþecek derken 3.60 70 derken yine kriz batýþ senaryolarý gündeme geldi..
güm verdiler bu sefer..
Rakam veremeyecem ama dolar tl nin aylýk grafiði minare gibi oldu onu da hep belirtiyorum..
Bu iþlerin suyu çýktý esasen..FED'in piyasalara hop-çüþþ deme zamaný bence, baþka bir þey deðil..yoksa karizma felan kalmayacak, piyasalar sapýtacak..bir þekilde olan olacak..
Birde olan olduðunda FED'in tabancasýnda kurþun olabilmeli ki atabilsin..yoksa kimse korkmaz deðil mi?..
Senyor Vicente bilmez..o daha doðmamýþtý, herkes FED faizi artýþlarý geliyor derken biz buralarda FED'in menzili kýsa, fazla gidemez diyorduk..
Þimdilerde yok ABD büyüyormuþ, yok Avrupa bölgesi uçmaya baþlamýþ, kanat takmýþ..hepsi hikaye..
Geçen gün verdim ABD'li tüketicinin tasarrufu sýfýrlanmýþ..bir süre sonra harcayacak parasýda kalmayacak..
Birde ücret artýþlarý uçuyormuþþþþþþþþ..
Eskiyle kýyaslarsan aþaðýda uçtuðu felanda yok ya, biraz artmýþ o kadar..
Belki olursa fiscal tedbirler..görünürde baþkaca bir þey yok..
AB mi unut gitsin, vur birini diðerine..biz mi, zaten yokuz..
Ha nasýl dolarcýsýn, bunlarý yazýp çiziyorsun derseniz..Sn Power'ýn dediði gibi gidecek baþka kapý kalmadý bana göre de..
Burada zarar etmeye kararlýyým..Sadece gününü bekliyorum..
Herkese iyi geceler..
Bu meret herhalde bugünde yoðun sermaye giriþi ile 3.70 e gelir..peaaaahhhhh..![]()
Yer Ýmleri