Bir kaç gün evvel bankalarda alýcýyým demiþtim
halkb ve ykbnk
7.60 ortalamalý halkb ile 4 tl civarlarýndan aldýðým ykbnk larý sattým az önce..
Riskli bir iþ idi ama geriye dönüp baktýðýmýzda da ah keþke aldýðýmýz vakitler hep böyle vakitler deðil miydi..
Biraz kararsýz kaldým endeks de 109 110 tepkisi bekliyorum ama..
Belli de olmaz..
ykbnk nin sermaye artýrýmý ile birlikte TR nin orta vade düzelmesi de gerçekleþirse en hýzlý giden banka olacaðýný düþünüyorum.
Hafta sonu emlakçý arkadaþla beraber biraz gezindik daire falan baktýk..
O 1-2 müþteriye yer gösterdi..
Dolarýn yükselmesi ile elinde dolar tutanlarýn daha önce alamadýklarý ev lere eriþebilir hale gelmesi ile 2 tane milyonun üzerinde daire satýþý yapmýþ.
(Yenileme)TCMB: Para Politikasý Operasyonel Çerçevesine Ýliþkin Sadeleþme Sürecinin Tamamlanmasýna Karar Verilmiþtir
TCMB Para Politikasý Operasyonel Çerçevesine Ýliþkin açýklamada bulundu.
konuya iliþkin yapýlan açýklama aþaðýda bulunuyor
Para politikasý operasyonel çerçevesine iliþkin sadeleþme sürecinin tamamlanmasýna karar verilmiþtir.
Bu doðrultuda;
° Bir hafta vadeli repo ihale faiz oraný Merkez Bankasý politika faizi olacaktýr. Bu oran, mevcut fonlama faizine (% 16,50) eþitlenecektir.
° Merkez Bankasý gecelik vadede borçlanma ve borç verme oranlarý bir hafta vadeli repo ihale faiz oranýna kýyasla -/+ 150 baz puanlýk bir marj ile belirlenecektir.
Yeni operasyonel çerçevenin uygulanmasýna 1 Haziran 2018 tarihinde baþlanacaktýr.
Teknik ayrýntýlar ayrýca duyurulacaktýr.
Daha evvelden sadeleþmeye yakýnýz denmiþ idi..
Þimdi sýrada OHAL in kalkýþý var kanýmca..
Kalkmazzzzzz....
Ortalýk alttan alta fokurduyo..siyah kuðu nereden çýkar acaba..
Ýtalyan 10 yýllýklar 2,68 +%9,06 , Alaman 10 yýllýklar ise 0,34 -%15,27..
Geçen günkü gibi gözlerim yine þaþý beþ görüyor sanmýþtým ama deðilmiþ..
Alman 10 yýllýklar felaket güvenli liman olmuþ, ancak parite 1,1623..
Ýyi tutuyorlar pariteyi..zannýmca dünya yýkýlmasýn diye..
Gund bugün(yani dün) borsa faizin yükseliþini mi kutladý?
Ne biçim borsa bu, acýdan mý besleniyor?
Yarýn, öbürgünde gerçekleri kutlar öyleyse..![]()
Yer Ýmleri