Ohhh be biri yazdı sonunda!! yoksa bu başlıkta kendim çalıp kendim oynuyor gibi hissediyordum..
Bu Gund'ada kızıyorum..dolar yükseldi mi başlığı sahipsiz bırakıyor..
Neyse sevgili Occ.. ne zor bir isim ya..
Getiri eğrisi malum dediğin gibi resesyon fiyatlıyor..ancak bu durumu yıllardır ortalığa sürülen bol paranın dengeleri bozmasına bağlayanlar var..olabilir tabi, zaten FED'de piyasalar davulcuya zurnacıya kaçmasın diye dizginleri elinde tutmaya çalışıyor ya..enterasanı daha 6 ay öncesine kadar enflasyon yoktu ortalıkta..izleyelim bakalım..
Bence ABD eninde sonunda resesyona girecekte, şu Trump'ın mali tedbirlerinin etkisinin geçmesi gerekecek..Avrupa'nın ise bir mali tedbirleri bile yok..
Sn. Power'da yok oldu..onun dediği gibi global kumarbazlar Euro'yu her şartta yüksek tutarak oyunlarını sürdürmeye çalışıyorlar..eh ne yapsınlar bol para döneminde çoğu pozisyonlarını ucuz dolara göre aldılar..şimdi savunmak zorunda kalıyorlar..parite olmuş yine 1.1818, peh ki ne pehhh..
Kara zoruyla petrol fiyatları yüzünden AB'nin enflasyonu 2'ye anca yaklaştı..büyüme ise yok sayılır..ilk çeyrek büyümesi yalnızca 0,4 ve 2. çeyrek sanayi büyümesi vb.. rakamları pek iyi gelmiyor..
ECB kessinde biraz daha küçülsünler..
EUR/USD paritesi ile güzel uyutuyorlar milleti..![]()

Yer İmleri