10 seneden fazla takip ediyorum ve elimde bulunduruyorum,iyi papeller cebe attık,zamanında VARYO iken 1.80'den 16 üzerine atmıştı,tüh demiştik,sonra 2 cıvarına indikten sonra bedelli patlattı 1.50 görüldü,3 üstüne attığı an postaladık,birinci varanda kazanamadık 2'de kazandık,elimde çok az kalmıştı,2008 krizi öncesi 1 cıvarında gezelerken krizde 0.42 görüldü yüklendik 3 üstüne attı, ülke sıcak paraya gömülmüştü ABD sayesinde,kriz önlenmişti,işte o zaman 0.60 maliyetimlen 2.50-3 aralığında postaladım,çoğunada aldırmıştım zorlan onlar satmadı 10 üstüne atacak diye satmadılar babayı aldılar,bu arada ikinci bedelliyide patlatmışlardı,soluğu 0.15'lerde aldı,şimdi 0.15-0.18 arası sürünüyor,elimde öyle fazla lotu yok,sadece 11.000 lotu var,maliyet 0.18-fazla almadım çünkü riski büyük,olurya tahtası kapanabilir...Bakalım bunda Tan ağbimiz ne yapacak,attık bir köşeye unuttuk,yavrularıda var bende toplamda 15.000 lot cıvarı oluyor toplamda,coyo-L bundan rakamları iyi,L 4 üstüne atmıştı,soluğu sonra 0.40'da aldı,şu an fiatı 0.52,cyo ise o hareketli,0.60-1 arası gidip geliyor...buna en büyük darbeyi kendisi attı,holding oldu işi bitti,olmasaydı şu an belki daha iyi yerlerdeydi...Tancım yap artık bir iyilik,sen işi bilirsin...ytd.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri