English

Bildirimler
Finansal Tablolar
Detaylı Ara Filtrele
Bugün
Dün
Son 7 Gün
Son 15 Gün
Diğer
2
Şirket/Fon Tipi
0
Bildirim Tipi

Getir

Yıl
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Periyot
Tüm Dönemler
3 Aylık
6 Aylık
9 Aylık
Yıllık
Finansal Rapor Tarihleri
Yeni bildirim(ler) var10100250
157
Bugün 20:01
KAP TEST A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
156
Bugün 19:40
BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel) / BSOKE
155
Bugün 19:39
KOÇ HOLDİNG A.Ş.Kredi Derecelendirmesi

154
Bugün 19:34
EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
153
Bugün 19:15
BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş.Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Ekli Dosya Mevcut
152
Bugün 19:07
METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Pay Alım Satım Bildirimi / EUYO
151
Bugün 19:07
METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Pay Alım Satım Bildirimi / FONET
150
Bugün 19:02
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi / LUKSK
149
Bugün 18:59
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi / SONME
148
Bugün 18:59
T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULUSPK Bülteni
Daha Fazla Göster...
Beklenen Bildirimler

Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni

SPK Bülteni

EGELİ & CO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
EGLYO
Gönderim Tarihi
26.05.2017 19:34:57
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Aleyhine Açılan Dava Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
15.02.2017 - 01.12.2016 - 05.01.2015

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
Şirketimizin eski iştiraki KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin ("KRC Gayrimenkul") kefalet alacaklısı Şeker Finansal Kiralama A.Ş. ("Şeker Finansal") tarafından, KRC Gayrimenkul'e ortak olunan dönemde görevde bulunan Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü aleyhine açılan şahsi sorumluluk davasının yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü lehine sonuçlandığı, davanın reddine istinaf kanun yolu açık olmak üzere karar verildiği, Şeker Finansal'ın istinaf talebinde bulunduğu tarafımıza ilgili dönemlerde bildirilmiş, gelişmeler kamuyu aydınlatma platformu üzerinden açıklanmıştı.

Söz konusu davaya Şirketimiz taraf olmamakla birlikte, Yönetim Kurulu Başkanımız Tan Egeli tarafından bugün yapılan bilgilendirmeye göre; konusu geçen davada, Bölge Adliye Mahkemesi davacı taraf olan Şeker Finansal'ın istinaf isteminin esastan reddine karar vermiştir.

Kamunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
PDF Olarak İndir