kim almýþ satmýþ pasta atabilen varmý ?
kim almýþ satmýþ pasta atabilen varmý ?
Egcyh baya saðlam gidiyor tavan tavan. Mal toplayarak götürüyorlar gibi biz izlenim var. Transtürk 0,18 den 1,80 e gitmiþti. Bir benzer harwket olabilir.
Henüz yeni esems de 0,23 ten 0,99 a gitti. Þimdi tekrar tavan yaptý bu kez 1,80 i deneyebilir. Egcyh de direkt tavan tavan 1,80 i deneyebilir.
Eplas ve yesil örneði henüz yeni. 4 5 liralara gittiler. Bakalým. Esemsteyim eski hisselerimle. Egcyh de takibimde az biraz yazýldýðý henüz gelmedi 13:55 te ama esems kadar bilmiyorum þimdilik takip...
Ytd
tanýn hisselerine bulaþanlarda ya akýl yok ya da para çok , 5 sene oldu akýlsýzlýðýmýn cezasýný çekiyorum
Esems te de aynýsý var dostum. 4 küsürden 3 küsürden hisse aldýðýmý hatýrlýyorum. 0,23 e düþtü hisseler.
Þimdi harwket baþladý umuyoruz maliyetleri kurtaralým diye bir umut.
Transtürk tavan tavan 0,18 den 1,80 e gitmiþti. Esems 0,23 ten baþladý harekete þimdi 0,68 ve 2 ye yola alýr diye umuyorum. Egcyh de 0,20 den ilk olarak 1 e sonra da ikinci dalga 2 ye gidebilir mi, olabilir.
Eplas 4 5 lira þu anda. Vakti zamanýnda ayný fiyatlardaydý bunlar.
Tavan tavan giden hisse ilk tavanlar da henüz hýzýný almýþ olmuyor, eðer iyi hýzýný alabilirse Transtürk ün 0,18 den 1,80 e gidiþi gibi duraksýz tavan tavan 0,20 den 2,00 ye gidebilir mi, olabilir...
Bakalým, izliyoruz. Ytd
Bence yatýrýmcýlarýn iþtahýný artýracak yazýlar yazmayýn derim. Bunlarýn saðý solu belli olmaz. Caný yanan çok. Millet maliyetini kurtarsa zaten topuklayacak.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Kesinlikle yeni girecekler dikkatli olsun. Hatta bence gözaltý hisselerine bulaþmamalarýnda fayda var. Ama eskiler Elindekileri kaptýrmada biraz dikkatli olmalý.
Esems 0,23 ten tavanlamaya baþlayýnca tabi ki 0,69 olunca 3e katlama durumda ve çok tehlikeli gibi. Ama ben 3 liradan almýþým o hisseyi hocam 50 kuruþa satmak da makul mantýklý mý.
Yine egcyh için 0,20 den 0,33 e gelmiþ %50 artmýþ gibi görünüyor ama 1 lira maliyetli için buradan dökülmek biraz mantýk dýþý. Onca vakit beklenmiþ.
Zaten bu hisselerde bir defa birkaç yýlda bir hareket olur uçarlar. O esnada da herkes yýllardýr korkmuþ olduðu için dökülmüþ olur çoktan, birileri de malý götürür.
Transtürk 0,18 den 1,80 e gittiðinde eminim ky 0,40 ta dökülmüþtür. 1,50 den satan çok azdýr. Tam tersine oralardan da kyye yýkýlýr.
Esemste de þimdi çoðu döküldü zaten ilk harekette 0,23ten baþladý 0,30 0,40ta millet döküldü 0,99 a gitti hisse. Ne olacaðý tabi ki belirsiz. Ytd
önceki gün marbaþ almýþtý dün sattý dün iþ yatýrým aldý bugün sattý bugünde meksa almýþ yarýn 0.39 dan satmayý planlýyor yani hergün farklý kurumlardan deviroluyor.
Alýmda 900 bin küsür lot var.
Yer Ýmleri