bu ayýn 4 ünde genel kurul 9 unda bilanço var yanýlmýyorsam
bu ayýn 4 ünde genel kurul 9 unda bilanço var yanýlmýyorsam
Arkadaþým dün ara gazýný veriyor gibiydin yazýlarýnda. Diðer gözaltý pazarýndaki hisselerle kýyaslama yaparak hedef fiyatlar vererek. Bu konuda kýsa ve net konuþtum, Hafiften U çizdiniz, Aman dikkat, yeni girmeye niyetli insanlarýn vebalini almayýn. Bizler eskiyiz, bu hareketleri, patronu, herþeyi iyi biliriz.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Kaðýdý tanýdýðýmý iddia etmedim ki zaten. Hatta geçen günkü yazýmda ben esems te eskiyim. Bu kaðýdý da tanýmýyorum diye açýkça yazdým. Ama gözaltýnýn genel þartlarýný biliyorum. Ona göre yazýyorum zaten. Ben kendim de risk aldým 0,33 ten alarak. Takipteydim bir miktar 0,33ten aldým. Zaten uçma kaçma ihtimali olmasa niye alayým. Ama Transtürk çok mu iyi bir kaðýt da 0,18 den 1,80 e gitti. Gidebilir. Gitmwyebilir de. Mal topluyor da olabilirle mal daðýtýyor da. Bu olasýlýklarý yazmak ara gaz deðildir. Zaten bunlardan gaz alýyorsanýz bence ya hiç forum takip etmeyin ya da komple yatýrým yapmayýn yani. Kimse by hissenin þöyle projesi var böyle kar elde edecek þu kadar milyonlar kasaya girecek vb diye gaz vermiyor. Spekülatif bir harwket olduðunu söyledim yine söylüyorum. Birileri mal toplayýp götürecek olsa bile bu spek iþidir. Zaten öteki türlü olsa egeen 250 300 lira egcyh 0,33 kuruþ olmazdý. Bu kadar ucundan hisse alýyorsan riskini de alacaksýn. Kol kesip çýkmayý da bileceksin ya da batacaksýn da.
Ben esemsin geçenki yükseliþinden iyi kar elde ettim. Galip in bir kaðýdýn dan fena gömüldüm sonra. Ýkisi de riskli idi. Burada da kol kesip gömülebiliriz. Birden uçabiliriz de.
Bunlar bu yazýlar hepsi gerçek örnekler. Hiçbiri ara gaz falan deðil. Ýnsan düþündüðünü yazar normal olarak.ytd
Arkadaþým, bak dünkü yazýnýzdan alýntý yaptým. Þu hisse þuraya gitti, þu buraya gitti. Bak egcyh'de þuraya gidebilir felan. Burada ben yazýnýzdan etkilenmem çünkü tecrübe ve hisseyi bildiðimden, ama etkilenen yeniler olabilir. Yýllardýr bekleyenler var burada, maliyetlerini biliyor musunuz da? Kýsaca ne olursa olsun vebal almayýn, aklýnýzdaki uçuk hedefler kendinize kalsýn lütfen.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Trnsk acun ilicali alicakti o yuzden gitti almiyorum dedi bitti olay.
Egeen ile egcyh ornegini anlamadim ben
Eskiler icin sorun yok gibi gorunuyor gercekten ama yeni giricek biri hisse seans icinde biraz yukseldiginde alsa 2 tabanda parasinin yarisini kaybedicek hisse taban kilitlerse alimda olmaz yaridan fazlasi bile gidebilir. Hissede alima tesvik edici yorumlar insanlarin canini acitabilir 1 olcak esems olacak derken bunlari dusunmeliyiz. Ytd
Olmayacak zaten. Kesin olacak diyen yok. Öyle Anlaþýldý ise haklýsýnýz tabi. Ama çýkabilir uçabilir de mal boþaltýp dönebilir de. Sýrf tepki ise zaten uçmak. Spek varsa uçar. Böyle bir duruma da insan riski bile bile girmeli. 10 liraya iken egeen 100 olacak diye girebilirdiniz temel analizi kuvvetli milyonlarca kar yapýyor vb. Egcyh full zarar açýklayan bir hisse. Demek istediðim de buydu zaten tamamen kumar kaðýdý bunlar. Ama tabi ki alýp uçurabilecekleri gibi geldiði yere de gömebilirler. Ben kendim de bu kumar oynayarak bir miktar girdim. Esems i yýllardýr tanýmama raðmen yeni alýp sattýðým miktarda da bunu bilerek girmiþtim. Herkes de buraya bu pazara bence bulaþýrken dikkat etsin. Bu konuda hemfikirim. Zaten þimdi tavan olmayýnca tak taban olacaktýr az bit miktarla. Bu iþler burada böyle. Ama tekrar alýp baþýný uöar mý yoksa geri döner mi biþinmez Ytd
Paaannniiiiicccccccccc !!!!!!!!!!!
Yer Ýmleri