Arkadaslar cep tlf nundan takip etmeye calisiyorum durum nedir anlayamadim battik mi yoksa mesgulum anladigin kadari ile anlatabilirsen seviniriz
Arkadaslar cep tlf nundan takip etmeye calisiyorum durum nedir anlayamadim battik mi yoksa mesgulum anladigin kadari ile anlatabilirsen seviniriz
Henüz batmadýk, þirket yönetim kurulu hemen toplanýp sermaye kaybýna çözüm bulmalý.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
gerçi þu da var bu kadar kötü durum olamaz her halde burada da batmaz çýkarlarsa dahada bi bok olmaz herhalde dibin nirvanasýný yaþýyoruz ..... 2016/12 aylýk zararýmýz -14.418.201 bir önceki yýl 69 milyonmuþ
bu bilanço ek süre alýnmadan gönderilen bilanço sanýrým .çünki ek süre verilseydi ekleyecek olduklarý bir belge ile bilanço daha iyi olacak deniliyordu....firmayý arayýp sorduðumuzda sorun yok faaliyet devam ediyor relax deniliyordu þimdi ne diyorlar acaba firmayý aramak lazým.
ek süre talebi ile ilgili haber .....
31.12.2016 tarihli Þirketinizin finansal raporlarýnýn kamuya açýklanmasýna iliþkin olarak ek süre talebimiz, T.C. Baþbakanlýk Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan y apýlan deðerlendirme sonucunda, uygun bulunmamýþtýr.
bilanço haberleride gece 01.30 sýralarýnda düþmüþ demekki hisse bugün açýlsýn diye 0.50 de ek süre talebi haberi gelince sonrasýnda bilançoyu göndermiþler.eglyo nun bilançosu pozitif ve yabancý alýmýda var gibi.
bu haber geldikten sonra artýk ellerinden geleni yapacaklardýr .bedevadan hisseyi batýrmayacaklardýr.bedavadan batýracaðýna allayýp pullayýp satacak veya ortak alacaktýr. diye düþünüyorum ve son kozlarýný ortaya koyacaklardýr sonunda mahkeme kararýda firma lehine gelince artýk zararýmýzý belki çýkartýrýz veya bu hiissedeki paramýzý batýk olarak düþünmezsek gece rahat uyuyamayýz.
Yer Ýmleri