Aslinda ben yogummmm ;)
ASUS_Z002 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aslinda ben yogummmm ;)
olsak ne oluyor ki. ben unuttum þahsen. arada bakiyorum. böyle daha rahat. inmis cikmis umursamýyorum.
12 kisi takip ediyor yine de iyi sayilir ama icraat olsa artik takipten ben de sýkýldim dogrusu calinin arkasai da sýkti
forum oldukça sessiz gerçekten. tek beklenti kýsa vadede SPK Bülteninde yer alacak bir onay metni. ben son durumun nedir þeklinde bilgi edinmeden SPK'ya sormuþtum. 24 Nisanda gelen cevap þu þekilde:
"Ýlgi: 12.04.2017 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgide kayýtlý baþvurunuzda, Transtürk Holding A.Þ. (Þirket) tarafýndan 31.03.2017 tarihinde Kamuyu Aydýnlatma Platformunda (KAP) yapmýþ olduðu özel durum açýklamasý kapsamýnda cevap tarihi itibariyle Kurulumuza baþvuruda bulunup bulunmadýðý hakkýnda bilgi edinme talebinde bulunulmuþtur. Þirketin, sermaye azaltýmý ile eþ zamanlý olarak yapýlacak %100 (yüzde yüz) oranýnda sermaye artýrýlmasýna iliþkin Kurulumuza baþvuruda bulunduðu 13.04.2017 tarihinde KAP'ta açýklanmýþ olup, iþbu cevap tarihi itibariyle söz konusu baþvuru ile ilgili incelemeler devam etmektedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur."
Yani baþvuru þu anda inceleme aþamasýnda. Ýnþallah zararda olan kurtulur, isteyen istediðini alýr. Herkese hayýrlý akþamlar.
Son düzenleme : isaacx006; 27-04-2017 saat: 18:01. Sebep: ekleme
bu cuma baþvuru kabulü gelir o da kaðýdý yükseltir inþallah sonra da onayý ytd
zira baþvurusu kabul edilip de onaylanmayan kaðýt olmadý olmaz (binde birdir belki) yani tosunlar baþvuru kabulünü hedefleyin önce onayý deðil. ytd
Baþvuru 13 nisanda yapýldý 14 unde çýkmadý ama niye 21 inde cikmadi basvurunun 13 unde yapýldýðýný bile spk kabul ettigine göre baþvuru kabulü neden yayýnlanmadý kabulun yayinlanma zorunluluðu var mi buradaki sorun bu direk onay çýkarsa basvuru kabulunu görüp gireriz diyenler ters köþe olur mu aklýmda deli sorular bakalim görecez
Yer Ýmleri