Adamlar kaç posta atacaklar sayýsýný bilsek ona göre önlem alirdik .Pp bu son mu sizce kutuplarda gündüzü bekliyoruz gibi geliyor bana ytd deðildir sesli dusundum
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar kaç posta atacaklar sayýsýný bilsek ona göre önlem alirdik .Pp bu son mu sizce kutuplarda gündüzü bekliyoruz gibi geliyor bana ytd deðildir sesli dusundum
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün baþvuru yapmasý lazým halen açýklama gelmedi
Haberde geldi spk baþvurusu
Bakalým bizi neler bekliyor ytd
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 01.11.2017 tarih ve 2017/15 sayýlý toplantýsýnda alýnarak ayný tarihte özel durum açýklamasý ile kamuya duyurulan kararýna istinaden, Þirketimiz çýkarýlmýþ sermayesinin, 25.623.283,89.-TL'den 9.000.000.-TL'ye azaltýmý ve eþanlý olarak 9.000.000.-TL nakit ilave ile 18.000.000.-TL'ye artýrýlmasý kapsamýnda Þirketimiz esas sözleþmesinin "Sermaye" baþlýklý 8. maddesinin iþbu sermaye azaltýmý ve artýrýmýný teminen; 9 ve 29. maddelerinin ise kurucu intifa senetlerinin iptalini teminen tadili, 11. maddesinin iptali için, bugün (06.11.2017) Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvurulmuþtur.
hayýrlý olsun
ortaklar
yapýþtýr bir tavan
Þirketimiz sermayesinin azaltýlmasý ve eþ zamanlý olarak sermaye artýrýmý yapýlmasý
durumunda þirketin geçmiþ yýl zararlarýnýn azalacaðý; yeni yatýrýmlar için kaynak oluþacaðý ve
þirketin kýsa zamanda faaliyetlerini hýzlandýrarak kar daðýtmasýnýn mümkün hale geleceði
deðerlendirilmiþtir. Bunun yaný sýra, Þirketimiz yönetimi, mali durumun güçlendirilerek,
mümkün olan en kýsa sürede paylarýn Borsa Ýstanbul A.Þ. Ana Pazar’da iþlem görmesini
hedeflemektedir.
Yapýlacak 9.000.000.-TL tutarýndaki sermaye artýrýmýnda sermaye artýrým sürecine iliþkin
tahmini 80.000.-TL maliyet dikkate alýnarak, sermaye artýrýmý sonucunda saðlanacak
8.920.000.-TL tutarýndaki tahmini nakit giriþi ile Þirketimiz yeni yatýrýmlar için kaynak elde
etmiþ olacaktýr. Þirketimizin finansal borcu olmadýðýndan saðlanan fon doðrudan iþtirak
yatýrýmlarýna yönlendirilecektir.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygýlarýmýzla,
TRANSTÜRK HOLDÝNG A.Þ.
Meþhur 42 deyiz arkadaslar yine
P10S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri