yabancý yatýrýmcý misalineyse uyku zamaný saçmalamaya baþladým
![]()
Þimdi ben bilmemekle olduki bedelli çýktý ortaya trnskR kodlu hisseler tureyecek biz bunlarý satýn mý alacaðýz otomatik elimizdeki hisse kadar hesabta geçici süre yatacak mý biz bunlarý satabilecegiz tahminim ve mantigim böyle yani rüçhan hakkýný yani trnskR yi 8 kuruþa satsak maliyet 34 düþer ama bu nasýl olacak kaç gün suremiz olacak onu bilmiyorum yada diyorum elimdekinin yarýsýný satayým Rüçhanla yeniden alayým ama sizden fikir ve bilgi bekliyorum. Hisseye gelince bir þekilde birþeyler yapsýnlar her türlü kar ederiz bundan kötü olmayýz benim korkum cahillikten ruchanlari çöp yapmayalým adamlar ayakta uyutmasinlar buna batmasýndan daha çok üzülürüm
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeþ þimdi sana açýklayayým
bedelliye katýlmak istiyosan elinde hisse olacak sana hissen kadar rüçhan veeckler trnsk-re gibi
bedeliye katýlmak istemiyosan bedellinin baþlayacaðý tarihten önce hisselerini satarsýn yada rüçhanlarýný satarsýn
rüçhanlarý satman için muhtemelen 15 gün süre olur
mesela diyelim 0,42 iken sermaye azaltýmý yapýlsýn diyelim%64-65
elinde 10000 hissen olsun azaltým sonucu 3500-3600 hissen kalýp birim fiyatý 1,19-1,20 olur
bedelliye katýldýðýn zaman yani bedelliden önce elinde 3500-3600 hissen olursa bi bu kadar sana rüçhan verecekler
tabi bu rüçhanýn bir referans fiyatý olacak mesela 0,11 diyelim
o zaman 1,19-120 olan hissenin fiyatý 1,08-1,09 a düþecek
þayet bedelliye katýrýsan bu rüçhanlara 1 tl yatýracaksýn
katýmazsan 15 günlük muhtemelen süre içerisinde rüçhanlarýný satabilirsin ytd
Çok teþekkür ederim hocam iyi ölü öðrendiðim
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk lütfen bu bedelliyi de iptal et
Þunu bilin spk ya yapýlan bu baþvuru esas sözleþmeyi degistirmek için ondan sonra genel kurul yapýp esas sözleþme onaylanip beklenilen baþvuru ondan sonra yapýlacak yani þimdiki yapýlan baþvuru azaltim artýrým baþvurusu deðil dikkatli okuyalým !!
ASUS_Z002 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
0,42 de ortalama yap baskýla baþvur aþþaðýya sal tahsisli de bedelliye çevir þimdi 0,42 altýna sal çocuk parkýndaki iþler gibi
Yer Ýmleri