-
Bu karaktersizler beceremediklerinden değil işlerine gelmediğinden böyle davraniyorlar.. Yoksa bu kagidin hacmi neki tavan tavan goturmesinler.. Şu forumdaki ortama bak üç beş kişiye bile para kazandirmaktan.. Kazandirirkende en cok kendileri kazanabilecekken bile bunu yapmiyorlar.. Ne diyelim borsamizi kumar yerine çevirenlerin milletin elindekileri çalmak için hertürlü pisliği yapanlari ALLAH kendi pisliklerinde boğsun.. Fetocü muamelesi görsünler kendilerini anlatmaya bile firsatlari olmasin.. Ensevdikleri şeyle imtahan olsunlar.. Amin
Siz değerli dostlarin cumasini tebrik eder
borsa pisliğinden hepimizi zararsizca kurtamasini Allahtan niyaz ederim selam ve iyidua ile..
Yorumlariniz ve beklentilerinizi takip ediyorum
-

Originally Posted by
Selofan
Bu karaktersizler beceremediklerinden değil işlerine gelmediğinden böyle davraniyorlar.. Yoksa bu kagidin hacmi neki tavan tavan goturmesinler.. Şu forumdaki ortama bak üç beş kişiye bile para kazandirmaktan.. Kazandirirkende en cok kendileri kazanabilecekken bile bunu yapmiyorlar.. Ne diyelim borsamizi kumar yerine çevirenlerin milletin elindekileri çalmak için hertürlü pisliği yapanlari ALLAH kendi pisliklerinde boğsun.. Fetocü muamelesi görsünler kendilerini anlatmaya bile firsatlari olmasin.. Ensevdikleri şeyle imtahan olsunlar.. Amin
Siz değerli dostlarin cumasini tebrik eder
borsa pisliğinden hepimizi zararsizca kurtamasini Allahtan niyaz ederim selam ve iyidua ile..
Yorumlariniz ve beklentilerinizi takip ediyorum
Her kelimene katılıyorum.Çok güzel özetlemişsin.
-
Arkadaşlar iş yatırım mobil borsada trnsk fiyatı 000 görünüyor neden olabilir
-

Originally Posted by
Nafız
Arkadaşlar iş yatırım mobil borsada trnsk fiyatı 000 görünüyor neden olabilir
işlem gerçekleşmediğinde böyle görülür. fiyatlar eşlemedi sabah..
-
spk dan gelen haberle pazartesi tavan oluyormuş bir de
hayal tabiki 
hayaller gerçekleşmesi için vardır.
ytd
-
spk bülten son iki saat
dınınımm dınınım dınınımm
tırsılıyor mu acaba ?
eyyy spekkkk
-
Haber gelse bugün bile tavan olur
-
biz efsunluyuz kapanışına kadar burdayız borsadan atılıcağı gün bile burdaydık.
korkumuz yok
paranı alacağız kısacası
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri