Ancak 5000 daha ekliyebildim, ortalamayý yükselttimbaþka malý gelen var mý bugün...
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ancak 5000 daha ekliyebildim, ortalamayý yükselttimbaþka malý gelen var mý bugün...
Bitcoin gibi hisse...
Bence 57 kuruþ civarýnda direnç vardý yüklü geçti pazartesi sýkýntý olmazsa dirençler 1.20-1.80...
Esems de yükseldikçe tavandaki lot artmýþtý buda direði dikebilir.. Sonuçta göz altý pazarýnda hareketler sert oluyor.. Tabi dikkatli olmak lazým
yatýrým tavsiyesi deðildir
Airforce kardeþ þu açýdan haklý; bugün yüklü alan marbaþ gibi ******** kurumlar ertesi seans aldýðýný veriyor tekrar tekrar ayný hareketi yapýyor bmeks bu konuda güzel bir örnek en az 1 ay tahta hareketlerini sýký takip etmiþtim, oradan biliyorum, ama marka örneði ve iliþkisi bu tahtayý 1li seviyelere getirecek ve yatýrýmcýyý da buna alýþtýracaktýr, bundan sonra mine hanýmýn transturkle yapacaðý iþlerin haberleri kuruþlu seviyelere bir daha dönmememizi de müjdeler inþallah...
TRNSK aylýk takas
![]()
Bu ANSA yý alanda Mine Tozlu imiþ. Ýzinler çýkarsa iyi olabilir. Ama yine de dikkatli olmalýyýz. Acun olayýný unutmayalým.
Mine tozlu twitterda transtürkü paylaþýyor devamlý bu ara.. yönetim kurulu baþkanýda oldu, artýk kariyeri ortada olan biri dümende .. Hisse Acun gibi mýþla muþla hisse yol almadý, icraat ve beklenti de var ortada... Artýk yol almasý lazým 1 e doðru.. Ýnþ. Gider
yatýrým tavsiyesi deðildir
kýsa ve orta vade yükseliþ için kullandýðým iki ortalama birbirini yukarý doðru kesmiþ olumlu 0.48 de al vermiþ dipnot
uzun vade yükseliþ için 50;200 ü yukarý kesmemiþ
ema(233) 0.42 bunun üzeri fiyatlar alým için uygun
Yalnýz alýcýlar genel takasta ilk 5 te var mý gedik marbaþ secereleri olumsuz kurumlar ki bende gedik kullanýyorum ama ben bu tahtada mine tozlu olduðu için orta vade beklerim
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri