arkadaþlar þunu unutmayýn hissenin çoðunluðu farukta.bence o ne derse o olur.ytd
arkadaþlar þunu unutmayýn hissenin çoðunluðu farukta.bence o ne derse o olur.ytd
Resmi olarak surenler artik yok gayri resmi olarak da bence artýk yoktur o yüzden artýk onlarýn burada olmadýðýna inanýyorum asla ytd
ASUS_Z002 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
airforce ýg venturese de geçtiðindede resmi olarak yoktu.zaten stardaki hisselerde öyle böyle resmi olarak kendilerinde deðil.hatýlarsan geçen sene arýboðan 500.000 hisse almýþtý.en son yine aldý.bence buradalar ben inanýyorum.yoksa dün gelen haberle bile 0,60 geçmesi lazýmdý baskýlýyorlar.fakat mine hanýmýn havasýyla yukarý bir ivme kazanmasý lazým.piyasanýn ilgisini çekmek istiyorsa.ytd
0,61 hadi hayýrlýsý
Yalanda olsa þu eþleþmeyi Tavanda görmek keyif veriyor insana..
Yalanlarýn gerçege dönüþmesi duasýyla..
Ahmet1919 vardý halay baþý olacaktý napti kayboldu...
ASUS_Z002 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bÝR YANDAN MÝNE HANIMI TWEETÝRDE TAKÝP EDÝYORUM DÝÐER YANDA MARKA HÝSSE SENEDÝNÝ TAKÝP EDÝYORUM
AKLIMA ANSANIN MARKA OLMA SÜRECÝ GELDÝ BURADA BÝR ARKADAÞ MÝNE HANIM KADAR BÝLE OLAMADINIZ DÝYORDU ANSA 0,8-1,20 ARASI HAREKETLER YAPARKEN DAHA YÜKSECELECEK DÝYORDU
HEDEFÝN KÜÇÜKTÜ ALLAHI VAR MÝNE HANI GELMEDEN ÖNCE %50 YAPAYIM YETER DÝYORDUM AMA HALA BURDAYIM HEDEFÝ BÜYÜTTÜK ARTIK KURUÞLARDAN KURTULAYIM DÝMÝ
AH BÝDE TRADE EDEBÝLSEYDÝK ÝYÝYDÝ![]()
Yer Ýmleri