-
SELOFAN kardeşim ayrıca yk başkanımızdan isteme bunu spek den iste tahtayı yapan keza o (spekülatör)
yk başkanımızı bırakalım huzurlu çalışsın neticede kar etmeye başladığımızda şirketimiz kendisine huzur hakkı altında mayış ödeyeceğiz haketsin bari
-
Abi istersin de mantıklı birşeyler olur halka açık bi şirketin patronuna 1 e çek trade edelim yerine mine hanım şirketi kurtarmak için çalışıyorsunuz basarilarinizin devamını dilerim en tez zamanda felan dersen kurtarılacak şirketin zaten hisseleri kendiliğinden uçar ben böyle düşünüyorum
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
tarkan
peki soru geliyor
spk ya başvuru şu şekilde değil miydi 1 tl de hisseleri alırım deniyordu.altında kalanı da 1 tl den alacağım deniyor.
o zaman spk onaylıyana kadar 1 tl olması gerekmez mi spk demez mi 1 tl altında neyi1 tl den almak istiyorsun git piyasadan al demez mi ?
benim şahsi düşüncem onaydan önce 1 tl olacağıdır.
ytd içermez
Arkadaşlar yapmayın bu sizlerin duygu ve düşünceleri elbet buradan almanın mümkün olmama nedenleri vardır...peki almaya başlarlarsa birileri bu hisseyi biranda 2 tl lere çekerse alma fırsatı vermezse ne olur...böyle bir mantık olmaz...piyasadan tolayabileceginin garantisi varmi...
-
1tl den alacagina daha ucuzdan alsın, mine hanimda kazansin istiyorum ben..
İş yoğunluğundan fark edemiyordur diye hatirlatip rica ediyorum..
Beni kırmaz kendileri
-

Originally Posted by
kwon3
Arkadaşlar yapmayın bu sizlerin duygu ve düşünceleri elbet buradan almanın mümkün olmama nedenleri vardır...peki almaya başlarlarsa birileri bu hisseyi biranda 2 tl lere çekerse alma fırsatı vermezse ne olur...böyle bir mantık olmaz...piyasadan tolayabileceginin garantisi varmi...
ortak kim gelirde kağıdı 1 tl den tahsisli yapılacağını bilerek 2 tl ye çeker.neyse robotlar ayarlanmıştır.
zamanı gelince ne söylersek boş gider zaten gideceği yere
ama mine hanım gerçekten temiz iyi bir şirket e ortak oldu.
akıllı hanım vesselam bu arada borsaya açılmanın maliyetini bilen varmı
-
zaten tahsislide hisse 1 altındaysa bile 1 tl den almak zorunda.1 tl nin üstündeyse -+%20 alabiliyor.onun için tahsisli sermaye artırımında 1 tl dediler.ytd.
-
selofan herşeyi senden benden önce hesap ediyorlar.sen merak etme.ytd
-
İşin şakası bi yana böyle bir hikayeye [ortaklik banka satin alma v.b] sahip böyle bir patronun kağıdı 1 tl ye soluksuz çıkar sanıyordum.. Borsa beklentileri satın alır gerçekleri satar.. Yoksa onay geldikten sonra çok şey beklememek lazim diye sesli düşünüyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri