Bu ara bülten mi acaba sadece çiftlik bank var, belki yarýn bir tane daha gelir?
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu ara bülten mi acaba sadece çiftlik bank var, belki yarýn bir tane daha gelir?
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gökyüzü Moda ve Tekstil Ürünleri A.Þ.aldýk mine tozlunun hissesini.fakat sermayeye bakýn 2015 gazetesine ortak olarak dünya markalarý tekstýl aksesuar iç ve diþ tic.a.þ.bu þirketin (dünya markalarý tekstýl aksesuar iç ve diþ tic.a.þ)bir kýsmýný marka almýþ.nasýl oluyor þimdi bu þirkette gazeteye göre mine hanýmýn hissesi yok.dünya markalarý tekstýl aksesuar iç ve diþ tic.a.þ ve abs havaalanýný hissesi var.ytd
tarkan a grubunu al þirkette yönetin sahibi olursun.önemli olan piyasadaki hisse.acunda A grubunu alýyordu piyasadakini deðil.git göltaþtada o kadar hisse var fakat orayýda A grubu yönetiyor.zaten piyasadan A grubu hisseyi kaldýrmadýktan sonra kimse B hisseyi toplayýpta þirketi yönetemez.ytd
yanlýþ anlama hadi ben faruðu bilmiyorum.sende bilmiyorsun.þunu biliyormusun piyasadaki hisse kimde 28.000.000 hisse.ky yatýrýmcýdamý sanýyorsun.ytd
ayrýca gelen bülten esas bülten olmaya bilir.sýrf çiftlikbank hakkýnda.bugün gazetelerde vardý bu haber piyasayý dolandýrmýþlar.milliyetin sayfasýnda var.önlem için olabilir.ytd.
air ben 25-12-2017 tarihinde satýþý kastetmedim 26-27-28 tarihindekileri kastettim.%5 aþaðý düþtüðü için geri kalanýný tahtada satabilir.ytd.
Yer Ýmleri