Originally Posted by
UGUR2
bence kafayý kaldýrmak için 15-12-2017 tarihindeki aþaðýdaki baþvurunun sonucuu bekliyor.
7/12/2017 tarihinde kamuya duyurulduðu üzere, Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkanlýðý tarafýndan, Transtürk Holding A.Þ. A grubu imtiyazlý paylarýn %100'üne sahip olan IG Ventures Yönetim ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.'nde Ural Aküzüm ve Zeynep Aþkýn Korkmaz'ýn %50-%50 pay sahibi olacaklarý ve IG Ventures Yönetim ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.'ni müþterek imza yetkisi ile birlikte temsil ve ilzam edecekleri, Þirketin Yönetim Kurulu Baþkaný olarak Ural Aküzüm'ün görevine devam edeceði, Zeynep Aþkýn Korkmaz'ýn da Baþkan Vekili olarak görev alacaðý, Þirketimiz ortaklýk yapýsý deðiþikliði nedeniyle,
Pay Alým Tebliði'nin ilgili maddeleri uyarýnca doðan Pay Alým Teklifi yapma zorunluluðundan muaf tutulmak amacýyla IG Ventures Yönetim ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. tarafýndan Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlacaðý ifade edilmiþti.
IG Ventures Yönetim ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. tarafýndan,
Pay Alým Tebliði'nin ilgili maddeleri uyarýnca doðan Pay Alým Teklifi yapma zorunluluðundan muaf tutulmak amacýyla
Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýldýðý bildirilmiþtir.
Yer Ýmleri