onun da neden böyle yaptıklarını söyleyeyim. aralık ortasıydı benim aldığım zamanlar. farkındaysanız bir başvuruları red edilmişti. hemen düzeltip tekrar gönderdiler. onun nedeni ana pazara geçerken 12 aylık bilançoyla yapacaklardı. o yüzden marka dediler yönetim oranlarında değişiklik vs yaptılar. markayı neden karıştırdılar diye soruyorsunuz onlarda kedilerine göre uygununu seçtier daha evvelde yazmıştım herkes kazanacaktı. ek olarak kurum izin vermedi. açıkcası izin verdiklerini de gördüm. tekrar söylüyorum o zaman akpaz a neden IPC ceza vermiyorlar. yazılı bütün kuralları ihlal ettiler demekki herkese aynı kurallar çalışmıyor
kararları alsalarr muhtemelen reis de seçilecek memlekette olumlu hava olcak yeni sistemde herşey sil baştn tüm kötü işler unutulacak sıfırdan başlanacak diyordu adamın biri bir yerlerde
bu arada yanlışsam düzeltirsiniz borsaistanbul bir A.Ş. eskiden değildi keyfi kurallar uygulanamayacağını düşünüyorıum. kanunda çıkma imkanı varsa ve şartları sağlıyorlarsa hiç şüphem yok uygularlar
kocamuğlalıya sorun akpazı veya yazılanlara bakın.
ama dedğim gibi borsa istanbul A.Ş. keyfi uygulaması olmaz. ne -150 bin için bile olsa şirket lehine nede tersi durumda aleyhine haksızlık yapar.
air biliyormudur acaba yazılı birşey görmedim ama ben bu işler 12 aylıklarda olur belki 6 aylıklarda diye biliyorum
Yer İmleri