haziran bilançosunu beklerim baktýk olmuyor geçer þirketimizin ofisine otururuz.ortak deðilmiyiz![]()
haziran bilançosunu beklerim baktýk olmuyor geçer þirketimizin ofisine otururuz.ortak deðilmiyiz![]()
aýr þimdi yönetim kurulu baþkanýnda a grubu hisse yok deðil mi ?tahsisli iptal olduðuna göre
Kurumlarý kafanýza takmayýn. geri dönüþ var. Tebiðin bir kýsmýný göndermiþtim. Direk anapazara da çýkýlabiliyor. Önemli olan para var mý yok mu?
Bence kurumlardan çok þirkete odaklanýn. Denetçi raporu olumluydu. Finansal borcu yok. bana sorarsanýz 3 aylýkta artý gelecek özsermaye. o mesele olmaz yeni aldýklarý þirket üzerinden bir satýþ yapmýþ olur. artýya geçer. öneml olan para varmý yokmu..
kurum sizi býrakýn yýldýz pazarýný ciddi para koyarsanýz uzay endeksine bile alýr
Daha evvel bahsetmiþtim. Sonucu görmek için 1-2 ay yeterli beklemek lazým. Yani Aðustos ayýný Haziran bilançosu için beklemeye gerek yok. Þimdi baþka bir neden söylüyorum. Haziran bilançosu Aðustos ortasýnda açýklanýr. Ama ondan önce Genel Kurul yapmalarý gerekiyor. Genel kurul yapýlabilmesi için yaklaþýk 1 ay önceden ilan gerekiyor. O da Haziran sonuna neredeyse denk geliyor. Neden Genel Kurul yapýlmak zorunda. Baðýmsýz denetim þirketinin seçilebilmesi için. Eðer seçilemezse o bilanço gelmez. ama daha sonra ki bir zaman GK ypýldýktan sonra Eylül Kasým gibi aylarda da olabilir. O zaman bilançoyu gönderebilirler. ama geri dönmek isteyen þirket zamanýnda yapar. o yüzden Haziran sonu. Ben böyle biliyorum. Farklý düþünen yazsýn.
þirketle görüþenininiz oldu mu bu hafta. ne diyorlar özellikle genel kurul u da sorun.
þirket yatýrýmcý iliþkilerinden bahadýr bey de iþten ayrýlmýþ vay halimize
Yer Ýmleri