Siz bu kadar emin konuþunca tekrar baktým kotasyon yönetmeliðine. hem kote olma parasý diye bir þey yok hem de yeniden halka arz diye bir þey yok. Madde 28:Kottan çýkarýlan paylarýn tekrar Borsa kotuna alýnmasý ile ilgili hususlar çok açýk. kottan atýlma nedenleri ortadan kalkmalý ve bu süre içinde baþka yeni kottan atýlma nedeni de oluþmamalý.
Geri döner dönmez orasý artýk patronlara kaldý.
Bu kadar bekledik biraz daha temmuz aðustos ayýný bekleriz olursa olur olmasada kaderimizle baþ baþa kalýrýz
yönetim kurulu baþkanýndan çýt yok inþallah hayýrlý iþlerle uðraþýyordur.bu ural vardý diðer ortak ondanda ses yok býraktýlar bizi bu halde
Yok mu bir hayýrlý haber
Ramazanda olmassa hayýrlý haber, hiç olacaðýný sanmýyorum, yazacak çok þey var da, bu borsada Allah inancý olanlarýn bir mevkide olduðunu sanmýyorum, Acun da dahil hepsi ya ataist ya da Yunan ........
O zaman korkacak birþey yok müslüman gorunen hýrsýzlar imaninizi gevrettiler. Misal ciftlikbank Memo
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz patronlarýn adamimisiniz ki bu cevabý verdiniz, ikiyüzlü müslüman gorunenlelerimi savundum da böyle cevap halefselef kardeþ, size laf söyleyen mi oldu ki patron savunuculuðu yapýyorsunuz.
Yer Ýmleri