Umarým geriye döner Acun zübüðünden beri burdayým... Mine Tozluya güvenmiþtim verdiði onlarca sözü tutmasýný bekliyorum
Umarým geriye döner Acun zübüðünden beri burdayým... Mine Tozluya güvenmiþtim verdiði onlarca sözü tutmasýný bekliyorum
Ural kote süresi doldugunda satar bu þirketi ... adam kendi cebinin derdinde ...
Hertürlü satar kendi cebini doldurur
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki alan ne yapacak bu þirketi tekrar kota sokabilecekmi dersiniz. Toplantýda verdikleri sürenin dolmadýna biþey kalmadý. Ama þuana kadar bir geliþme yok sanýrým
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O toplantý yalan olalý çok oldu ne yazýkki..
Þirketti tekrar koteye sokma derdinde degil gibiler ...
Adam koteye girsede girmesede satar bu þirketi ...
Iþin gercegini tam bilemeyiz ama pek satma derdinde degil olduguna göre ..
Kote süresi doldugunda satmayý düþünüyorda olabilir
Sadece bir tahmin
Siz toplantýya gelmiþmiydiniz. Umarým verdikleri sözleri yerine getirirler. Gerci marka ve transda geldikleri nokta ortada ama kýsmet
4 ay oldu adamdan tek bir ses bile çýkmadý sanki þirket yetkilisi baþkasý ..
Bunlarýn hepsi utanmaz ..
Gerçi ortada bir þirkette yok.. kabileyetide bu kadar anca tweeterda retweet yapsýn
Ben toplantýya gitmedim ama söyledigi herþey hikaye oldu(söylediklerini biliyorum) .. bildigin fýkra gibi þirketler ve sahipleri var ..ikisini toplasan bir bir insan çýkmaz
Mine istifa etmiþ dilekçe uralda duruyor daha imzalamamýþ ..
Elli aðýr çalýþýyor heralde bilemiyorum ☺
Veya ural baþka birþeyler kovalýyor ama bunlar acunu bile bezdirmiþ insanlar
Boþuna kovalamasýn kimse bu 5 para etmez þirketiniz için size daha fazla vermez [emoji111] mezar doyursun gözlerini
Ben þirketi býrakma konusunu remzi beyle görüþtüm ama mine hanýmýn tasarrufundadýr þuan için öyle birþey yok dedi. Tabi sizin bilgi alýmýnýz baþka yerden sanýrým
Yer Ýmleri