Sayýn cefaks çok teþekür ediyorum
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn cefaks çok teþekür ediyorum
Transtürkde son durum bu þekilde [emoji23][emoji23]
https://youtu.be/lMT_D-IGR6w
Bunun kote ye geri filen dönecegi yok .. bu vasýfsýz insanlarýn aç gözleri doymaz ..anca beleþi bilirler .. ömürleri boyunca beleþe alýþmýþ tipler
Ilk baþta þirkete mineyi getirdiniz. yalancý kadina onu yapcaz edecez dedirtinniz. 50 tane yalan söylemesine izin verdiniz. millete hisseleri çaktýnýz.. spkda zaten mineyi takipteydi ..spk transtürkte yeni dolandýrýcýlýk yapcagýný anlayýncada koteden þutladýlar ..sonra minenin 4 ay önceki istifasýný beklettiniz.. sýrf ygk baþkaný olmamak için beklettiniz... sonra minenin istifasýný kabul ettiniz(nedensee[emoji847]). Þimdide yönettimi almýyorsunuz ...
Ben yazayým bunlarýn olmasýndaki tek sorumlusu URAL AKYÜZÜM DÜR ..
Adýnýzý karýþtýrmamak için elinizden geleni yapýn ama ben gelir arada sýrada yazarým günde kere 5 filen [emoji23]...napýyorsunuz þimdi yoldan geçenlere transtürkün ygk baþkaný olurmusunuz diye yalvarýyormusunuz?? .. yada gidin minenin ayaklarýný filen yýkayýp yalvarýn geri dön diye ..
Þirket yöneticilermiþ bunlar (zeten ortada þirkette yokda ). yemin ediyorum manav versek batýrýrsýnýz[emoji847][emoji847]
Son düzenleme : Selocan100; 11-10-2018 saat: 02:26.
Üþenmedim buldum 11.05.2018 yazmýþým .. ne oldu bu 5 ayda .. beni bir ortadan yok edemediniz [emoji23]
Hedefimi büyütüyorum zaten minenin yalanlarý ortaya çýktý
Bu ural veya birbaþkasý transtürkü koteye çýkarsýn yine kaybolup gidecem ..
Bu þirkettin koteden atýlmasýnýn sebep olan kiþi U.R.A.L ýn kötü yönetmesidir
Son düzenleme : Selocan100; 11-10-2018 saat: 02:30.
Bunlardan bir bok olmaz, afedersiniz bok bile gübre niyetine kullanýlýyor, bunlar.......... ......... Söyleyecek kelime bulamýyorum
Acun aða yemek programýnýn karþýsýna telif ödemeden fox tv de ayný programý koymalarýna isyan etmiþ.Twetterde trend olmuþ.Peki ACUN AGA bize transtürkte yaþattýklarýn için biz ne yapalým?Bize önerin nedir?
Ural aða .. kaldý 5 ay 29 gün haberin olsun .. teknik olarak 5 ay 29 gününde kalmadý ... spk son 3 aylýk bilancoyu görmeden adamý kapýda içeri almazlar bundanda haberin olsun ...son 2 ay 29 gün ..
Son düzenleme : Selocan100; 16-10-2018 saat: 22:22.
Yer Ýmleri