Yani bu iþin bu kadar uzamasýný çok anlamsýz buluyorum. Eksik olan ne þimdiye kadar cevap vermesi gerekmiyordu bist in Þirket neden baský yapmýyor yada bilgilendirme?
Yani bu iþin bu kadar uzamasýný çok anlamsýz buluyorum. Eksik olan ne þimdiye kadar cevap vermesi gerekmiyordu bist in Þirket neden baský yapmýyor yada bilgilendirme?
eskiden 3 ay sonunda en geç cevap geliyordu. son yýllarda 2,5 ayda cevap dönmeye baþladý. o zamanda geldi. ancak bizden önce baþka bir þirketin baþka bir konuda biste bir baþvurusu var. onada henüz cevap gelmedi. o bizden daha önceydi. bu arada ona da olumlu cevap vermeyebilirler. yýllardýr ayný konu. 3 ay tam olarak ne yapýyorlar anlamak mümkün deðil.
bir de 3 aylýk bilançoyla ilgili birþeyler yazýlýp duruluyor. her ne kadar denetimden geçmemiþ bile olsa 3 aylýklar. þirketin son durumunu bilmek isteyebilirler. 3 ayda nakti, borcu vs çok deðiþir. gerek görürlerse isterler. þirkette gönderir muhtemelen. þirketle kurum arasýnda yazýþmalar gidip gelebilir. bize açýklama yapmayabilirler.
önümüzdeki hafta dikkatle izlemekte fayda var. bu arada geride býraktýðýmýz hafta içinde þirkete son durumu soranýnýz oldu mu?
hepimizin tek tek sormasý konuya ne yardýmcý olur nede hýzlandýrýr. birimizin sormuþ olmasý yeterli.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Ne demek oluyor þimdi. Yani biz görevimizin baþýndamýyýz mý demek istiyorlar. Hadi be kardeþim BÝST verin þu güzel haberi artýk.
Ýstanbul için her þey çok güzel olsun.
Bizim için bir þey olacaðý yok bu gidiþle hiç deðilse istanbula iyi bir þeyler olsun.
Anlaþýlan seçim sonuçlarý bekleniyor. Þirketin siyasi durumu ne acaba cumhur mu yada millet mi? 😉 🙂
Ben bizzat 5 ay sonra olumsuz cevap geldiði ne þahidim, ütpya isimli þirkette yýllar önce
Yer Ýmleri