Tamam da kardeþim demezlermi adama, madem bir halt etmiyecesiniz neye topladýnýz 21 krþ tan hiseleri? Kolleksiyonmu yapacaksýnýz? Belki ileride iþe yarar diye.
Tamam da kardeþim demezlermi adama, madem bir halt etmiyecesiniz neye topladýnýz 21 krþ tan hiseleri? Kolleksiyonmu yapacaksýnýz? Belki ileride iþe yarar diye.
geri dönüþ için baþvuruyu ilk kez trnsk yapýyor. yani borsa tarihinde kapandýðý maddelerden dolayý böyle geri dönmek için yapýlmýþ baþvuru yok. zaten hiç þüphe yok ki geri dönüþ için þartlarý da fazlasýyla saðlýyor. bir tanesi hariç o da deðerlendiren kiþiye göre deðiþir. Ben bu konuda o zamanlar pek bahsetmedim ama genel kurul toplantýsý ve baþvurudan hemen sonra sermaye artýracaklar diye düþünmüþtüm. o yüzden eldekileri satmamýþtým. risk almak istemediler herhalde yapmadýlar. yapsalardý dönmüþtük. onlarda böyle döneceklerini düþündüler danýþman firmayla beraber.
þimdi gelelim SONUÇ
sermayeyi bu saatten sonra artýrmazlar. yapsalardý bu ay yaparlardý.
diðer senaryom gene bu ay sonuna iliþkin bir konuydu hala öyle bir süreç olabilir. belki 1-2 ay daha ama artýk onuda eledim.
son senaryomda eðer tekrar baþvuracaz diyorlarsa 2019 bilançosuyla tekrar baþvurabilirler ama o gene sonucu deðiþtirmeyebilir. ayrýca çeþitli riskleri var. gene bilanço bekleyecez, gene olaðan genel kurul toplantýsý istenebilir. toplanabilir toplanamaz vs. yani gene bir döngüye gireriz. 7-8 ay sürer.
Ben olsam borsaistanbul baþkanýný arar direk olumsuz olmasýnýn tam nedenini sorardým. tam neden den kastým þirketin borçlarýndan dolayýmýdýr. sermayesinden dolayýmýdýr gibi. ona göre önlem alýrsýn. bildiðim kadarýyla son kararý baþkanýn da olduðu kurul veriyor.
Sermaye ile ilgili bir sorun yok.gibi. þirkettin borcu yok hepsi ödenmiþ .. su an borsadan atilmýþ en saglam sýrket[emoji23]SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediðim gibi, bunlarýn geri dönmek gibi bir düþüncesi yok, þirkete %18 ortak olmuþlar, 7 kuruþtan ortaklýk kurmuþlar sanýrým, 21 kuruþtan toplayýp direk hede 3 katina çýkmýþ oldu, 30 kuruþtan baþkasýna borsa dýþý devrederler, alsana 1 senede paralarýný 4 e katlamýþ oldular, kota dönmeye ne gerek, topu dolandýrýcý ................
7 kuruþ olayi yanliþ bence sirketin bu yönetime benim hesabima göre epey bir maliyeti oldu .. minenin ve eskilerin pisliklerini temizlediler .. 7 kurus oldu sana 30 kuruþ nerdeyse maliyeti SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kota döner yada dönemez bilmiyorum ama bu ortaklarýn kimseye zararý olmadý. Zaten kapalýyken girdiler, hatta bir kýsýmýmýza satma imkaný sundular. Daha da iyisi umutlanmamizi saðladýlar. Bir katakulli peþinde olduklarýný düþünmüyorum ve bu iþe tabiki senin benim karýmýz için giriþmediler, kendi karlarý için giriþtiler. Baþarabilirlerse bizde paramýzý kurtaracaðýz, baþaramazlarsa ilave olarak bir zararlarý dokunmayacak bize, bekleyip göreceðiz artýk.
Ey trnsk zede kardeþlerim varmý bi haber,öldü mü yaþar mý?Þirketle görüþen varmý?
Yer Ýmleri