Ben satmiyacam arkadaþlar, acun ve mine için külah yapicam, ortalýk karýþýrsa ikisini de bereket tanrýsý na oturtucam
Ben satmiyacam arkadaþlar, acun ve mine için külah yapicam, ortalýk karýþýrsa ikisini de bereket tanrýsý na oturtucam
Yok mu artýran 0.11 kuruþtan alýnýr
yönetim açýklama istiyoruz durum nedir bilgi sahibi olmak istiyoruz siteye bir açýklama yapmak çok mu zor bu kadar hakkýmýz diye düþünüyorum kuruþcular size gelince bir bitmediniz
Ceviz hasadý bitmedi mi[emoji848]
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ülkemizin kurumlarý arasýnda ne kadar tezat var 1-spk onay veriyor uygun görüyor yönetime çaðrý yaptýrýyor.2-bist uygun bulmuyor yetersiz görüyor red ediyor 3-þirket bu durumu bist den red yediðini spk ya özel durum açýklamasýnda bildiriyor kýsaca spk ve bist bir tarafýndan haberi yok
Kuruþçular diyen arkadaþlar biraz adaplý olursanýz forum daha iyi olur. Kimsenin hissesini zorla istemedim, keza bende de zaten hisse var, þirket bile dönme umudu olan dönemde 21 kuruþtan aldý. Bende kendimce hissenin bu durumunda batsa sallamayacaðým bir tutar için bir rakam yazdým, hissenizi satmazsýnýz olur biter tatavaya gerek yok, nekadar ciddiler bilmiyorum ama 11 kuruþa kadar alýrým diyenler çýktý. Þuanda bu kaðýt maalesef 5 kuruþta etmiyor. Herkese bol kazançlar.
þuan 5 kuruþ etmiyor haklýsýn bizim durum daldaki kuþ misali bizimkiler 5 kuruþ etmiyorsa patronunkilerde 5 kr etmiyor nasýl oalcak git onlardan iste bence
Yer Ýmleri