Ýnsanlar rahatsýz olduklarý için bazý konularý hatýrlatmakta fayda görüyorum.
Ýnsanlar rahatsýz olduklarý için bazý konularý hatýrlatmakta fayda görüyorum.
Kapalý tahtalarda kotasyon þartlarý saðlanmadýðý sürece kapalý kalýr. Koyasyon þartlarý yönetmeliklerde sabittir. Açýkça yazýlýdýr. Trnsk özelinde söylemediðini düþünüyorum. Çünkü diðerleri de dönmek istiyor ama yönetmelikte dönüþ þartlarýný saðlayamýyorlar çünkü hepsinin bankalara vs borçlarý var
Bizimki daha evvelde söylemiþtim artýk sýfýrdan baþvuru gibi oluyor
Ayrýca ek olarak bistin tam olarak neyin eksik olduðunu söylediðini düþünüyorum. 20 yýllýk geçmiþe gittim. Hep böyle. Muhtemelende onu gidermiþleedir diye düþünüyorum. Bu eksikliði çözmeden gelmeyin demektir bu
Gene geçen sene söylemiþtim. Yaklaþýk 1 ayda bir sonuç alacaðýz.
Twitterda birisi defter deðerinin 2 tl civarýnda olduðunu söylemiþ. O da doðru deðil. Þu anki bilançoya göre 0.25 civarlarý. Ama holdinglerde hesaplamalar bunun dýþýnda farklýdýr
Daha evvelki bilanço için ortaklara borçlarý uzun vadeye almalarýnýn þart olduðunu söylemiþtim. Onu yapmýþlar bu bilançoda. Orada göreceksiniz net vergi yükümlülüðü 5 milyon civarý. Bazen bilanço incelenirken o kýsmý dahil etmeyebilirler. O zaman bilanço tam dengeye geliyor.
Gene 1 sene önce söylemiþtim. Anapazara direk geçmemiz çok mümkün kotasyon þartlarýna göre ancak orada bir madde vardý göreceli bir madde. Bence o yüzden giremedik. Onuda þöyle gerekçelendirebiliriz. Ttk ya göre sýkýntý görmüþ olabilirer
Yer Ýmleri