Þuraya koyalýmda hatýra olarak kalsýn ..
3kere baþvuru yapýp red yemek kolay degil sonuçta [emoji23]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þuraya koyalýmda hatýra olarak kalsýn ..
3kere baþvuru yapýp red yemek kolay degil sonuçta [emoji23]
Yazýklar olsun bu kadar beceriksizlik heralde dünyada ilktir. Bu kafayla zaten kota dönsek bile zarar üstüne zarar sonu iflas.
Allah aþkýna anlayan bir üstat þimdi ne olacaðýný bize soyleyebilirmi. Neden reddoldu yine Tekrar baþvuru olurmu
Yeniden baþvuru yapmalarýnýn hiç bir anlami yok ..kasaya 10m para koysalar bile bistt buyuk olasilikla red verebilir .. bilanco kötü ... koþulari kusursuz bir þekilde yerine getirmeden giremezler .. yeni bir saglam bilancosu güzel þirket ..kasaya nakit ve tekrar caðrý yaparak ellerini güçlendirebilirler ... arti o yeni þirkettin bist 2 senelik bilancosunu görmek ister buyuk bir ihtimal bunlari yaparlarsa bile 2023 anca açýlýrýz ... bitti bu iþ ... acunnu bulun o haleder bu iþi[emoji2]
Yakinda yeni bir hayal daha kuranlar cikar..
Öyle olacak böyle olacak demeye baþlarlar bekleyin 1 ay .. hee olacak olacak .. ninemin sakalý olsa dedem olurdu
Ne olacaðýný bir önceki sayfada bahsetmiþtim. Bir baþvuru olacaksa en erken 2021 de olabilir. Bilançoyu yýllýk hazýrladýklarý için. Ama onuda artýk yapmak isteyeceklerini sanmýyorum. Bir yýl içinde 3 baþvuru yapýldý. Artýk nedenlerini irdelemeninde bir anlamý YOK.
Bence þirketi arayýp sorun eminim bizden daha iyi biliyorlardýr. Daha henüz yönetim þoktan çýkamamýþtýr.
0.25 isteyen varsa verebilirim [emoji4]
Bistten atýldýysan dönüþün imkansýza yakin olduðunu gördük .. kalaný hikaye girdiysen atýlmýcaksýn ..
Yer Ýmleri