Cefaks kardeþ kusura bakma acemiyim ama bu gönderdiðin tablo ne anlama geliyor? Birde twette bir haber var cihan sütsurup pat alým satým konusunda baþvuru yapmýþ bunuda yorumlayabilmisin ltfn.
Portföyünde islem görmeyen senedi varmýþ sanirim toplu baþvuru yapmýþ arada kaynamýþtýr 0.25tl ederi.. hayýr 0.25 nerden bulmuþlar onu anladim [emoji23]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen Egeli & Co bize ortak olsun dedim. Murat Güler aþaðýdaki hisselerin hepsine ortak hepsini tavan tavan gidiyor. Egeli & Co %7,5 ortakmýþ. Biz de ortak olalým da tarým þirketlerinde yükseliþ trendi var kaçýrmayalým. YTD
Egeli & Co Tarým Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. (EGCYO)
Egeli & Co Yatýrým Holding A.Þ. (EGCYH)
Egeli & Co Enerji Yatýrýmlari A.Þ. (EGCEY)
RTA Laboratuvarlari Biyolojik Ürünler Ýlaç ve Makine Sanayi Ticaret A.Þ. (RTALB)
Güler Yatýrým Holding A.S. (GLRYH)
Bu hisseyi borsaya açmayý becerebilselerdi þu durumda 2-3 tl olurdu.Allah belaný versin Acun..Mine...
satýlýk hisse var almak isteyen olursa çekinmesin yazsin bana 0.20den veririz þirket isterse de yazsin utanmasin 1 2 milyon lot veririz onlara ... gerçi onlar bilancosunu düzeltmek için gübreleme ile meþguldur ..ohh ne güzel cevizlerin % bilmem kaçý bizde patladý .. neyse günün birinde ödeþeriz [emoji6]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladýðým kadarýyla benimle beraber toplam üç beþ kiþide bu lanet hisse var. Ben taaa faruk süren zamanýnýn maðduruyum. Hukuki acýdan birþeyler yapýlabilir mi. Cevizciler bu teþfik fýrsatýný niye deðerlendirmiyorlar.
Yer Ýmleri