Bir miktar para var o para iheva ve silver da istediðim fiyata gelirse onlarý satýp akpaz alacaðým 20 bin daha sonra referandum sonrasý 4_ 5 ay daha bekleyeceðim. O tarihe kadar elbette bir geliþme olacak diye bekliyorum...
Bir miktar para var o para iheva ve silver da istediðim fiyata gelirse onlarý satýp akpaz alacaðým 20 bin daha sonra referandum sonrasý 4_ 5 ay daha bekleyeceðim. O tarihe kadar elbette bir geliþme olacak diye bekliyorum...
hayýrlýsý olsun, alda diyemem kardeþim satta diyemem..benim suan tarafim almak, ama royal önce istediðim seviyeye bir gelsin bugün yarýn alamam belki ama haftaya neden olmasýn..benim için bir yatýrým, çýkarsa satýrým, çýkmazsa çýkana kadar burdayým..spek arkadaþý uyarayým, önce hareket etsin yoksa geç kalacakkkkk![]()
toplanti yalan mi oldu simdi ? susalim dedik bunlarin bisey yapacagi yok ,, sirket batsa bile satmayi dusunmuyorum.
Ýster yapsýn isterse yapmasýn, yaparsa kurtulur yapmazsa ceremesini biz ve o çeker nasýlsa ...beyana kaldý 28...
Seve seve yapacaklar. PWC de "müteselsil" halde sorumludur, rapordaki ifadelere bakýnýz; "hazýrlanmýþtýr", "sunacaktýr"...
Not.1 (Sayfa-6): Genel kurul ve belirli düzenleyici kurullar, finansal tablolarýn yayýmlanmasýnýn ardýndan deðiþiklik yapma yetkisine sahiptir.
Not.2.1 (Sayfa-6): Þirket yönetimi aþaðýdaki duruma iliþkin aþaðýdaki açýklamalarý ve iyileþtirici önlemleri, yapýlacak olan Genel Kurul toplantýsýnda Genel Kurul'a sunacaktýr.
Denetçi Görüþü: Þirket yönetimi, Þirket'in sürekliliðini devam ettirmesi konusunda Not 2.1'de açýklandýðý üzere bir deðerlendirme yapmýþ ve konuyla ilgili Genel Kurul'da sunmak üzere bir plan hazýrlamýþtýr.
Ýliþkili taraf açýklamalarý Not.23 (Sayfa-44): Þirket bu alacaklara faiz iþletmeyi 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle durdurmuþtur.
Nûn
Yer Ýmleri