Originally Posted by
seddülbahir
Akyürek ailesi dýþýnda kimse katýlmamýþ derken,Murat Dalar'ýn hakkýný yemeyelim.Kendisinin katýldýðý toplantýya iþtirak etmemin bir anlamý olmaz.Ayrýca bu toplantý Deniz Devrim gözetiminde yapýlmýþtýr ve kendisinin bakanlýktan üstadý Bekir bey zaten forumda yazmaktadýr.Toplantýda ne konuþulduðunu öðrenmek için oraya gitmemin gereðine gerçekten inanýyor musunuz?
Tüm bunlara raðmen yine de giderdim,eðer ki burada yaptýðým çaðrýya bir Allah'ýn kulu yanýt vermiþ olsaydý.Özel halleri olanlar müstesna,tek bir kiþi dahi çaðrýmý dikkate almamýþken;hissedarlara yön verdiðimi düþünmeniz paranoyakça bir yaklaþým.
Ýliþkili taraf alacaðýnýn gerçekte Doruk'ta olmadýðýný söyleyen benim ve bunu ispatlayabileceðini söyleyen de benim.Þirket aleyhine idari baþvuru açan ve burada bir kaç kiþinin ayný baþvuruyu yapmasýný saðlayan da benim.
Patron adamý gibi davrananlar benim gibiler deðil,iþte tam da senin gibilerdir.Ýki yýlda on mesaj ve elinde hisse olup olmadýðý meçhul...
Elinde hisse varsa sen katýlsaydýn madem.Eðer hissen yoksa,ne tür bir yemek yemeye burada ahkâm kesiyorsun?
Yer Ýmleri