Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
12,51 25.1% 2,47 Mn 9,15 / 13,00
3,63 10% 278,28 Mn 3,23 / 3,63
91,85 10% 62,01 Mn 84,45 / 91,85
7,82 9.99% 447,71 Mn 7,20 / 7,82
61,70 9.98% 339,28 Mn 56,55 / 61,70
249,80 -9.98% 32,32 Mn 249,80 / 249,80
40,04 -9.98% 27,54 Mn 40,04 / 44,00
29,70 -9.95% 3,43 Mn 29,70 / 31,74
15,97 -5.89% 839,97 Mn 15,79 / 17,54
33,00 -4.29% 16,03 Mn 32,68 / 33,60
298,50 1.44% 7,66 Mr 298,25 / 307,75
256,75 -0.58% 7,32 Mr 251,50 / 257,75
68,05 3.11% 4,52 Mr 67,60 / 69,00
13,01 3.01% 4,10 Mr 12,92 / 13,31
79,40 1.53% 3,51 Mr 75,25 / 81,10
16,88 0.6% 241,53 Mn 16,79 / 17,18
322,75 0.78% 3,07 Mr 320,25 / 327,50
199,00 2.05% 3,49 Mr 197,40 / 201,70
690,50 1.1% 1,77 Mr 689,00 / 700,00
89,10 0.79% 239,39 Mn 88,70 / 90,25
109,30 0.64% 157,48 Mn 108,80 / 111,40
322,75 0.78% 3,07 Mr 320,25 / 327,50
27,88 1.68% 150,87 Mn 27,62 / 28,18
10,87 0.37% 95,61 Mn 10,83 / 10,97
78,80 2.2% 1,33 Mr 77,60 / 81,45

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 425/639 ÝlkÝlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,393 - 3,400 arasý.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama daðýtým ve ticaret a.þ.

1. Deliizmir rumuzlu arkadaþ çok aðýr ithamlarda bulunmuþsunuz. Dediðiniz gibi seddülbahir üstadý forumun duayenlerinden kabul ediyor yorumlarýna önem veriyoruz. Bu ithamlara gerekli cevabý seddülbahir hocamýz verecektir...

Benim içime sinmeyen þey ise genel kurul açýklamalarýnýn çok yüzeysel olmasý ve bunca zaman beklediðim açýklamalarýn gelmemesi. Aslýnda daha önceden tahmin edip bizi muallakta býrakacak kararlar alacaklar demistim çünkü hisse fiyatýndaki hareketler ve hacim içime sinmemiþti sonuçta yine çok da içime sinmeyen genel kurul oldu gibi. Tabi alýnacak tedbirlerin içeriðini bilmediðim için burasý soru iþareti. PWC bagimsiz denetim kurulu ile çalýþacak olmalarý bir nebze olsun beni rahatlatýyor. Tahsilâtlar bilançoda nasýl gösterilecek orasý çok önemli o yüzden maalesef þimdi de 2.ceyrek bilanço beklenecek..

Içimden bir his bu þirket batmayacak ise yýl sonuna doðru hisse fiyatý hareketlenecek diyor yani en az 3_ 4 ay daha bizleri bezdirecekler gibi. Yýl sonunda hala buralarda olursa ve icraat göremezsek sizin teziniz doðru olabilir þirket rölantide olup biz ky lerin sesinin kesilmesi amaçlanmýþ olabilir...

Ben hala iyi niyetimi koruyup sabýrla bekleyeceðim özellikle 2.ceyrek bilançoda hem ticari faaliyet karý hem tahsilatlarýn bilançoda ne þekilde yer aldýðý en önemli kriter olacak. Ciro artýþý olacak ise bu bilançoda etkisini göstermeli artýk...

Ya nasip diyerek beklemeye devam...

2. Her seferinde istemsizce yok yere umutlanýyoruz, oysa ki bi halt olmayacaðýný biliyoruz. Sonra ardýndan bir sonra ki zaman bekleme zaman dilimini belirliyoruz kendimize ve yine beklemeye devam ediyoruz. Ýki senedir bekliyoruz kaçýrdýðýmýz fýrsatlara da bozulan psikolojimize de yazýk..
    En enteresaný da bu kadar þirket üzerinde beklenti var, iþlerinin güzelleþeceðine dair beklenti ve beyanlarý var. (Güya) Baðýmsýz Denetim Þirketi kontrolünde yapýlan iþlemler de dahi adamlar minareyi kýlýfýna her türlü uyduruyor. Adam akýllý bir KAP açýklamasý beklerken sanki Meþhur Tostçu Ali Bey Amcanýn ay sonu muhasebe defteri kararlarýný açýklýyorlar. Herþey muallakta, dalga geçerler gibi.. Ulan kan emicii vampir Karapaz'lar! Lanet gitsin sizin gibi þirkete de yöneticilere de!

Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!
    (Tavsiye vercek olsaydým kendinizini bunlardan kurtarýn olurdu!)

3.  Alýntý Originally Posted by deliizmir Yazýyý Oku
    görevinizi cok güzel yerine getiriyorsunuz...takdir ettim..
    elinizde yüklü miktarda hisse oldugundan bahsetmisiniz daha önceki yazilarinizdan birinde..burda herkese genel kurula katilin cagrisida yapmissiniz..
    ama toplanti tutaniginda akyürek ailesi disinda hicbir yatirimci katilmamis gözüküyor..az önce baktim..

iyide siz niye katilmadiniz bu genel kurula? merak ettim..
    sürekli forumu iyi yemliyorsunuz...sürekli beklentiler yaratiyorsunuz...tabi caresiz ve umutla bekleyen yatirimcilarda oltaya geliyor..takip ediyorum..sürekli foruma yön verme ve beklenti yaratip,yatirimcilari oyalama taktigi..hakkinizi vermek lazim forumda güvenilir bir imaj cizmissiniz..patronun verdigi talimatlar ile iyi gidiyor forum...yatirimcilari sindirme tabiki...yoksa patron korkuyormu..yatirimcilarin sesinin cikmasindan..gelecek secimde milletvekili adayligi tehlikeye düsmesinden cekiniyor galiba..
    Akyürek ailesi dýþýnda kimse katýlmamýþ derken,Murat Dalar'ýn hakkýný yemeyelim.Kendisinin katýldýðý toplantýya iþtirak etmemin bir anlamý olmaz.Ayrýca bu toplantý Deniz Devrim gözetiminde yapýlmýþtýr ve kendisinin bakanlýktan üstadý Bekir bey zaten forumda yazmaktadýr.Toplantýda ne konuþulduðunu öðrenmek için oraya gitmemin gereðine gerçekten inanýyor musunuz?

Tüm bunlara raðmen yine de giderdim,eðer ki burada yaptýðým çaðrýya bir Allah'ýn kulu yanýt vermiþ olsaydý.Özel halleri olanlar müstesna,tek bir kiþi dahi çaðrýmý dikkate almamýþken;hissedarlara yön verdiðimi düþünmeniz paranoyakça bir yaklaþým.

Ýliþkili taraf alacaðýnýn gerçekte Doruk'ta olmadýðýný söyleyen benim ve bunu ispatlayabileceðini söyleyen de benim.Þirket aleyhine idari baþvuru açan ve burada bir kaç kiþinin ayný baþvuruyu yapmasýný saðlayan da benim.

Patron adamý gibi davrananlar benim gibiler deðil,iþte tam da senin gibilerdir.Ýki yýlda on mesaj ve elinde hisse olup olmadýðý meçhul...

Elinde hisse varsa sen katýlsaydýn madem.Eðer hissen yoksa,ne tür bir yemek yemeye burada ahkâm kesiyorsun?
    Nûn

4. türev lisansýyla olmuyo iþte bu isler.yfas düðümünü deþifre ettirmeyin bana.beklentisi olan beklesin,olmayan satsýn kurtulsun.biri çýkýyo sattým satýyorum diyor,hafta bitmeden yine baþlýyor kumpasa.bune arkadaþ?kusura bakmasýn kimse ben %50 zarardayken satýp gidemem.satsn satsýn banene.batarsada ben aðlarým kimseyi baglamaz.

General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bekir abi ayný konu üzerine tekrar tekrar yazmak durumunda kalýyorum.Burada iki defa toplanalým çaðrýsýnda bulundum.Þirketin STMM ve iskonto hesaplarýnda usülsüzlükler var,bahsi geçen alacak Doruk'ta deðil dedim.Elimde her türlü ispat vesikasý var dedim.Oturup konuþmamýz lazým,idari baþvuru ve dava sürecini planlamamýz lazým dedim.Þirket bu sene %120 hedefini tutturamaz,geçen senenin yarýsýndayýz dedim.

Ben bunlarý yazmadan önce kaç kiþinin bilgisi vardý,ya da öngörebiliyordu?Patron adamýnýn yapacaðý iþler mi bunlar?Dialektik Bey baksýn,onlarýn görme yetkisi var;þirket hakkýnda hangi tarihte suç duyurusunda bulunulmuþ?

Ýddialarýn nedeni ortada.Daha önce de dediðim gibi,KY'nin hisse satmamasýnýn nedeni ben deðilim.Ben eðer gerçekten bir "öncü" olsaydým,Sezgin Demirel gibi takip edilir;yalnýz býrakýlmazdým.

Özel mesajdan kaç kiþi yazdý,Ertem abi sýkýntýdayým ne olacak böyle diye.Ýþyerim þuradadýr,gelin yüz yüze görüreþelim dedim her birine.Gelen oldu mu dersin?Tabi ki hayýr!

Ýki defa yaptýðým toplantý teklifine icabet edilmemiþ,GK ile ilgili yaptýðým çaðrýya icabet edilmemiþ ve hala birileri benim "öncü" olduðumdan söz edebiliyor.Yemiþim böyle öncüyü,þeyimin öncüsü.

Alýntý Originally Posted by seddülbahir Yazýyý Oku
    Akyürek ailesi dýþýnda kimse katýlmamýþ derken,Murat Dalar'ýn hakkýný yemeyelim.Kendisinin katýldýðý toplantýya iþtirak etmemin bir anlamý olmaz.Ayrýca bu toplantý Deniz Devrim gözetiminde yapýlmýþtýr ve kendisinin bakanlýktan üstadý Bekir bey zaten forumda yazmaktadýr.Toplantýda ne konuþulduðunu öðrenmek için oraya gitmemin gereðine gerçekten inanýyor musunuz?

Tüm bunlara raðmen yine de giderdim,eðer ki burada yaptýðým çaðrýya bir Allah'ýn kulu yanýt vermiþ olsaydý.Özel halleri olanlar müstesna,tek bir kiþi dahi çaðrýmý dikkate almamýþken;hissedarlara yön verdiðimi düþünmeniz paranoyakça bir yaklaþým.

Ýliþkili taraf alacaðýnýn gerçekte Doruk'ta olmadýðýný söyleyen benim ve bunu ispatlayabileceðini söyleyen de benim.Þirket aleyhine idari baþvuru açan ve burada bir kaç kiþinin ayný baþvuruyu yapmasýný saðlayan da benim.

Patron adamý gibi davrananlar benim gibiler deðil,iþte tam da senin gibilerdir.Ýki yýlda on mesaj ve elinde hisse olup olmadýðý meçhul...

Elinde hisse varsa sen katýlsaydýn madem.Eðer hissen yoksa,ne tür bir yemek yemeye burada ahkâm kesiyorsun?

sucluluk psikoloji ile hemen agresif tavirlar...sen kac sefer burda elimde yüksek adette hisse var vede eurobond var diye yazdin..olabilir veya olmayabilir..bu forumda hissede yasadigi kayiplardan dolayi aile sorunlari yasayan ve pisikolojik olarak zor durumda olan yatirimcilar var..bir yatirimci arkadas kendince genel kurulda yatirimcilarin merak ettigi sorulari bir liste halinde yazmis ve bunlarin genel kurulda cevaplanmasini rica etmis..

sen diyorsunki benim katilmama gerek yok..murat adinda bir kisi katildi ve yeterli..sen milletin akli ile dalga mi geciyorsun..elinde yüklü miktarda hisse olacak veya sirkete ait eurobond diyelim.ondan sonra benim katilmama gerek yok diyorsun..aylardir forumda o zaman niye yazdin ki. en azindan genel kurula katilip vede forumda aylardir cevaplanmasini bekleyen sorulari sorar ve aldigin cevaplari forumdan paylasirsin..

yok ben genel kurul icin forumda cagri yaptim..cevap veren olmadi gibi sacma bir nedeni öne sürüyorsun...senin bireysel olarak hareket etme kabileyetin yok mu? diger yatirimcilarin neden vekalet vermesine gerek var..akyürek ailesi elindeki hisseler ile zaten yönetim kurulunu toplayacak cogunluga sahip...diger yatirimcilaarin sana neden vekalet vermesi gerekiyor..sen kendin bireysel katil ve sorularini sor ve cevaplarini bu forumda paylas ve sana da herkes tesekkür eder..

aylardir sacma sapan beklentiler yarattin bu forumda..en son hatirladigim sermaye azaltimi ve cogaltimi yalani..daha bunun gibi heray bir beklenti yarattin..genel kurulda gecti..simdi foruma yeni bir beklenti pompalaman gerekiyor ki..yatirimcilar yine beklentiye girsin ve uyumaya devam etsinler..

benim elimde hisse olmayabilir ama ileride bu sirkete hissedar olabilirim..elimde hisse yok diye yazmamam grektiren bir sebeb mi var..
    o kadar sirketi iyi tanidini söylüyorsun..konulara hakim biriyim diyorsun...ama is icraata gelince sonuc elde sifir..sürekli birilerinin ismini vererek onlari öne sürmeler..
    ben forumlarda cok yazmisimdir..ama forum yenilince üyelik sifirlanmis ve bir müddet yazma geregi duymamistim..2 yilda 10 mesajim oldugunu nerden gördün..onuda anlayamadim..

Milletin akli ile dalga gecmeyi birak..bircok yatirimci zaten zor duruma düsmüs..
    ben senin hakkinda düsüncelerimde iddailiyim..ben dünkü borsa yatirimcisida degilim..1998 yilindan beri bu borsadayim..
    yarin birgün ben citibank hesabimdan hisse alsam..yabanci hisse mi aliyor olacak. sen bunuda bir beklenti yaparsin dermisim..

7. Milletin aklý ile dalga geçen de suçluluk psikolojisi yaþayan da sen olduðun o kadar ortadaki.Kocamuðlalý bir liste yaptý evet ama iki gün sonra sattým kurtuldum kafam rahat diye mesaj attý.Kendisi bana mesajla vekalet bilgisi falan da vermedi.Gerçekten samimi olan böyle mi davranýr.Dalga mý geçiyorsun sen benimle.Madem hissen var,sen niye katýlmýyorsun,iki senedir bu topiði kast ediyorum.Akpaz forumuna iki senedir ne yazdýn ve hangi zamanlarda yazmaya geldin?

1998 yýlýndan beri borsadaymýþ,ne yapalým elini mi öpelim,sahtekârlýklarýna göz mü yumalým?Hadi elinde hisse yoksa,burada ne iþin var?Bana kocamuðlalýyý savunuyorsun,dön de bir bak;adam GK öncesi sattým kafam rahat diye yazmamýþ mý?

Siz kimi kandýrýyorsunuz kuzum?Ne ayaksýnýz?Ben seni önceki forumdan da tanýyorum,yatýrým yaptýðýn hisseleri de gayet iyi biliyorum.

8. alemin uyanýklarý

General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 425/639 ÝlkÝlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •