Ekran Alıntısı.JPG
Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese ayný cevabý yollamýþlar,görüþünüz nedir? Somut delil yokmuþ!!
Ekran Alıntısı.JPG
Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese ayný cevabý yollamýþlar,görüþünüz nedir? Somut delil yokmuþ!!
Büyük mükellefler grup baþkanlýðýna baðlý bunlar.Marmara grup baþkanlýðýnýn cevap vermesi,abesle iþtigal olmuþ.Çünkü Marmara grubunun görev ve yetki alanýnda deðil Akyürek.Burada paylaþtýðým link üzerinden gönderdiniz ve herhangi baþka bir ekleme yapmadýnýz deðil mi?Marmara,"baþkanlýðýmýza" yaptýðýnýz baþvuru dediði için soruyorum.Bu baþvurunun Marmara grubuyla ilgisi yok çünkü?
akpaz.jpg
Ekran görüntüsünü alýp mail atmýþtým, her þey doðru görünüyor, ama iþin tuaf yaný
onca yazýlan þeye ve somut Bilanço verilerine raðmen "Yeterli bilgi ve belge bulunmadýðýndan vergi incelemesinin yapýlmasý mümkün deðildir" diye cevap gelmiþ olmasý. Hangi belge olacaktý acaba yeterli görmeleri için!
Evet baþvurunuz doðru.Esas hakkýndaki konuda haklýsýnýz.Firma adresi Ýkitelli olduðu için Marmara grubuna göndermiþler ama bu yanlýþ.Akpaz,büyük mükellefler vergi dairesi baþkanlýðýna baðlý olduðu için;dilekçe incelemesini büyük mükellefler grup baþkanlýðýnýn yapmasý gerekirdi.
Bu durumda þikayet dilekçesini,Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Baþkanlýðý'na hitaben;aþaðýdaki adrese posta yoluyla göndermeniz iyi olur.Þikayet metninin altýna,kimlik bilgilerimin gizli kalmasýný istiyorum notunu düþerek:
Esentepe Mahallesi, Þiþli Büyükdere Cd. No:116, 34394 Þiþli/Ýstanbul
Daha önce yazmýþtým,grup baþkanlýklarýnýn duruþlarý arasýnda farklýlýklar var.
borsa yüzbin oldu yine cq
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri