ben 1.10-1.60 arası x adet lot
1.10-0.90 arasına gelirse xxx adet lot
0.90-0.80 arasına gelirse xxxxxx adet lot alma fikrindeyim.
olurya geleceği tutar.![]()
faaliyet karina ve varliklarina-borclarina gore gentas gercekten iskontolu. ama boyle olmasaydi da almazdik zaten.
degerine gore fiyati yuksek olan seyler alinmaz, satilir. tam tersi su anda gentas icin gecerli. degerine gore fiyati dusuk. tabi herkesin bekleme suresi, hedefi vs farkli ama 10 dakika surecek hesapla gorulebilir.
bazilarinin soyledigi gibi daha da duser mi tahmin etmek kolay degil. olur da duserse, iskonto daha da artar. biz de biraz daha aliriz. forex te islem yapmiyoruz sonucta -asagi dogru ortalama yapma hakkimiz varsonucta sirketin varliklarinda, isleyisinde, satislarinda bir sorun olmadikca mesele yok.
2014 ortalarina kadar yatas ta ayni durumdaydi. 3-4 yil boyunca cok buyuk iskontoyla islem goruyordu, ve forumda hemen herkes patronlara, spek e, ona buna saydiriyordu. sonrasi malum.
Behzat abi'nin ayrılmasına üzüldüm. O da benim gibi Gentaş'ın çilekeşlerindendi. Ara ara birbirimize çatsak da, iyi niyetinden hiç şüphem olmamıştı.
Bu arada ben ilk alımımı Ekim 2011'de 1,64 TL iken yaptığım Gentaş'ta 5 seneyi devirdim. Hala bize ekmek yedirmedi, ama umudumu kaybetmedim
Arada fırsatlar vermedi değil, 2014'te 1,9X'ler görmüştü, ama hedefim en az 2,5'lar olduğu için satmaya elim varmamıştı.
OA'nın senetten ayrılması iyi oldu bence, çünkü o bu hissenin el freniydi.
Görelim bakalım ağaların önümüzdeki dönem planı nasıl olacak. İyi bir senaryoda belki biz de nasiplenir, yılların sabrının karşılığını biraz olsun alırız.
YTD
abicigim ne kadar sabırlı insanlarsınız. 5 yıl önce 1,64 e al birsefer 1,9 görsün, halen umudunu yitirme. Vallahi çok sabırlı yatırımcılarsınız, ben aranıza nasıl düştüm onuda daha önce söyledim ama asıl neden borsa iyi çıktı ucuz ve iyi hisse kalmadı. iyi hisse borsada çok da fiyatları çok pahalı, gentası iyi ve ucuz buldum. Bazı hisselerde içim rahat degildir ,geceleri uykularım kaçar endişelenirim , nedense gentaşta çok rahatım,nedeni baştan kazıklanacagım belli oldugu içinmi acaba?11 inci ayı mutlaka görmeliyim. Tabi ki Rabbimiz ömür ve imkan nasipederse.Herkeze bol kazançlar.
Yer İmleri