22 dk iþlem olmadý tebrikler gentaþ
Ne teknikcileri yedi bu hisse birtek sahibini isirmadi
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu hissenin tekniði rezil patronudur.o indirir kaldýrýr tahtayý.hiçbir ahlaki kaygýsý olmayan insan müsveddesi patroncuk.
Þimdiden sana da geçmiþ olsun kardeþim.
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Gentaþ'ý hiç tanýmamýþ gibi konuþuyorsunuz. Alýþýn beyler bu speðin kývraklýklarýna. Eðer GENTS yatýrým yapacaksanýz kýsada sizinle þamarlýk çocuk gibi oynar. Çok beli kývraktýr. Endeks rekor kýrarken tek týk yukarý býrakmaz kaðýdý. Ama bir bakarsýn endeksin çakýldýðý bir gün, günlerden Cuma bile olsa hafta sonuna bile giriliyor olsa %10 yapabilir. Aðalarla da iyi paslaþýr. BEN BU SPEÐÝ TAIDIYSAM EÐER BÝLANÇO KÖTÜ GELECEÐÝ ZAMAN KAÐIDI YUKARI GÖTÜRÜR MÝLLETÝN ELÝNE VERÝRDÝ. TAHMÝNÝM O KÝ BÝLANÇO ÝYÝ GELECEÐÝNDEN UNUTTURMAYA ÇALIÞIYOR KENDÝNÝ. KAP'A GÜN ORTASINDA KÖTÜ HABER VERDÝÐÝ GÜNÜN ERTESÝNDE %10 YAPTI DALAYLAMA. Ýþ bu sebepten bu kaðýda yatýrým yapacaksanýz düþtükçe ufak ufak alýn. Temettüsü de bedelsizi de düzenlidir ama kýsada size ekmek yedirmez
ÞÖYLE BÝR TOPARLAYALIM
Borsa çýldýrýyor senet te týk yok.
Peki neden?
Çünki, senedi alan almýþ.Bu goodosch'lar ufak tefek mal kaptýrsalar da muhtemelen düþük algýlanabilecek bilançodan sonra bir de borsaya realizasyon gelirse çýkmayan senedi daha da düþürüp akýllarýsýra mal döktürecek düþüncesinde olabilirler.
Bunlar bu zamana kadar akla hayale gelmedik numaralarý sergilediler.Þirketin yasal ama ahlaksýzca içini boþalttýlar.
LÝRÝ'ye zarar ettirip gönderilen paralarýn akibeti meçhul.Genpaz'daki hisseleri kendileri aldýlar.Þimdilik durdu.Ýleride tekrar güya piyasayý bozmak için yine satýyor görünüp kendileri alacaklar.
Gentaþ'ýn gerçek piyasa deðeri müthiþ düþük.Bundan sonra fazlaca yapabilecekleri üçkaðýt ne olabilir? diye düþünüyorum.Bulamýyorum ama bu þeytanlar bulur yine bir þey.
Ancak yine de umutlu olmak için sebep daha çok.
Yer Ýmleri