Originally Posted by
MOONWALKER
Bence bu hisseye yatýrým yapan ky topluca BÝMER CiMER SPK ve VERGÝ DENETÝM KURULUNA baþvuru yapmalý Baþvurularda þirket karýnýn örtülü þekilde bilanço oyunlarý ve yüksek maliyetli fiyatlamalarla þaibeli yerlere nasýl kaçýrýldýðý hakkýnda araþtýrma yapýlmasý istenmeli yoksa bu doymak bilmez adamlar paramýzý yýllarca kullanmaya devam edecekler kim bilir belki Kayyum atanýr þirket kurtulur baþka türlü bunlar kimseye birþey koklatmazlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bu güzel bilançolar 2018 yýlýnýn ilk iki çeyreðinde de gelmeye devam ederse ve o vakit de gene fiyatý buralarda ise düþünülebilinir...ama kiþisel tahminlerim hissenin toplandýðý þeklindedir....günü geldiðinde güzel çýkmasýný bekliyorum..bana göre ky lar için þu anda bulunduðu seviyeler güzel maliyetlenme yerleridir...geçmiþte 1,40-1,55 aralýklarýný güzel toplama yerleri olarak iþaret etmiþtim...oradan bayaðý da fýrsat verdi alýmlara ama artýk gördüðünüz gibi oralarý geçtik...
ama ona raðmen yakýn zamandaki maliyetim 1,61 dir...sermayenin diðer yarýsý ile de baþka hissedeyim...orda biraz zararým var..duruma göre onu da buraya getirebilirim...tekrardan 1,50 seviyelerinden alým fýrsatý verseydi iyiydi ama galiba artýk kolay kolay oraya inmeyecek gibi...bakalým kýsmetimizde neler olacak ???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri