1.64 direnci yine direnç yapacak. Bakalým kimlere nereden binme fýrsatý verecek.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.64 direnci yine direnç yapacak. Bakalým kimlere nereden binme fýrsatý verecek.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas atabilecek arakadaþýmýz var mý?
Sayýn Antiseptik uðrarsanýz takas atarmýsýnýz? Þimdiden teþekkür ederim.
Dün osmanlý bugün ak kusmuþ resmen.
Ama dikkatimi çeken iki þey: 1.si aþaðýdan her kademeye gömen garanti þimdi heryerden alýcý??
2.si bugün alýcý kýsmýndaki diðer neyin nesidir yahu?? Nasýl bir diðer bu yaw?
diðer genelikle bir çok aracý kurumun toplam adýdýr...ben bu diðer ismini ky olarak algýlýyorum...ky alýyorsa bu diðer satýþa göre fazla çýkar ,yok satýyorsa o vakit de satýþ kýsmýndaki diðer yüksek olur alýcýlardaki diðer az olur...
takaslar ile bu güne kadar hiç ilgilenmedim...bir hissede uzun süre kalýnýrsa o vakit o hissenin kendine has aracý kurumlarýn ne yapmak istedikleri anlaþýlýr...öyle bir iki hafta hisseye girip takaslara bakan birisi kolay kolay bir analiz yapamaz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu arada aðýz dalaþýndan ceza yememiþim, pörföyümün ikiye ayýrdýðým ve diðer yarýsý ile ilgili planlarýmý yazmaktan ceza yemiþim...neredeyse yýllar oldu ceza yemeyeli....biraz da tatil yapmýþ olduk...yanlýz bu tatil süresince gentaþýmýzý zirvelerinde tutamamýþsýnýz dostlar....tesüflerimi bildirmek isterim...
artýk hayýrlýsý diyelim ve önümüzdeki günlere bakalým...uzun süredir hisselerin teknikleri ile ilgilenmiyordum ama gentaþ harici bir iki hisseye baktým ve onlara da yorum yaptým yaptýðým yorum neredeyse bire bir tuttu...o babtan gentaþýmýzýn da tekniðine bakayým dedim...tekniðe baktýðýmda pek hoþuma gitmedi..teknik daha bu hisse düþecek diyor ama açýkçasý ben gene de pek inanmak istemiyorum...bilmiyorum acaba aþýk mý oldum...
para her daim her türlü tekniði çizer...geçmiþte sasada iyi bir teknikçi arkadaþ sasa 5,10 lara düþer demiþti sasa o sýrada en fazla 5,30 a kadar düþmüþ ve akabinde agresif çýkýþ yapmýþ idi...tabi böyle yaparak herkesi ters köþe yapmýþ idi...iþte temeli güzel hisselerde %100 tekniðe uygun hareket etmek insaný yanýltabilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
yalnýz son bir kaç gündür özelikle de bu hafta baþýndan beridir gentaþýmýzda kan kaybý yaþandýðýný görebiliyoruz....önceleri 1,80 i test etmiþ ve biz de 1,76-77 lerin üzerinde bir kaç gün kalýrsa ,önünde herhangi bir direnç kalmadýðý için çýkýþ agresifleþir demiþtik...ama hisse o denemeden sonra sürekli o bölgelere girmek istediðinde satýþ yedi, daha sonra çýkýþ hýzý durdu ....daha sonra da artýk eksiye geçmeye baþladý...dün de bu eksiliðini sürdürdü....ilk destek arkadaþlarýn da söylediði gibi geçmiþte direnç olan 1,64 seviyesidir....sonraki destek de 1,56 seviyeleridir...bakalým önümüzdeki hafta nasýl davranacak ??
endeksin sert düþtüðü günlerde saðlam durmuþ ,hatta bazý günler çýkmýþtý bile ama endeks feraha ulaþtý biz artýk soluðu 2,00 larda alýrýz diye düþünürken tam tersini yaptý...![]()
Yer Ýmleri