ben ve gentaþ birbirimizi seviyorduk...sevenleri ayýranlar da bu iþten pek hayýr görmediler..benim de moralim bozuldu gentaþýnda..bakalým önümüzdeki hafta nasýl olacak ??
ben ve gentaþ birbirimizi seviyorduk...sevenleri ayýranlar da bu iþten pek hayýr görmediler..benim de moralim bozuldu gentaþýnda..bakalým önümüzdeki hafta nasýl olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
4 gün boyunca yasaklý olunca biraz my netten biraz da eski köyümde yazdým...tabi eski köyümde yýllardýr yazmadýðým için imzamýn ne olduðunu dahi unutmuþtum...imzamý tekrardan görünce çok hoþuma gitti...imzam aynen þuydu...
HER HÝSSEYE YORUM YAPILIR AMA KARÞILIÐINDA HÝÇ BÝR SORU SORULMAZ...
BÝR HÝSSEYÝ YA FÝBOLARI VE ALTLARINDAN VEYA ÇOK ÖNEMLÝ ÇÝFT DÝPTEN AL.... ALDIÐIN HÝSSELERÝ SABIR ÝLE TUTTUKTAN SONRA ÖNEMLÝ ZÝRVELERÝNDEN SAT.
tabi o zamanlar biraz da teknik bazlý düþündüðümüz için imzamýz da biraz teknik içerikli olmuþ...ama o þekilde davranýlsa dahi yani temel gözardý edilerek ve tamamen teknik düþünülerek hareket edilecekse o þekilde bir davranýþ dahi insana kazandýrýr...
kekonun fiyat-fibo aþký topiði googleden aratýnca hala çýkýyor...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Keko hoþ geldin kardeþ
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum herkez düþer diyor sen ne diyorsun
dostum topikte bu gün yaptýðým yorumda da belirttim...tekniðe bakacak olursak ,teknik düþecek diyor...teknik bunu söylerken haftalýk bazda bolingerin üstüne çýktýðýný o yüzden de içine girmek adýna ineceðini söylüyor....hatta 20 lik emasýný bile görmek isteyebilir diyor....ama akýl ve mantýðýmýz bu hissenin hala da buralarda ucuz olduðunu söylüyor...biz ne dersek diyelim para her türlü tekniði çizer...paralý birisi gelirse ve kafasý kýzarsa bakarsýnýz tahtayý çize çize yukarý çýkarýr ...o vakit de kimse bir þey diyemez çünkü temeli bu hissenin daha yukarýlarda olmasýný gerektiriyor...
eðer babayiðit biri çýkmaz ise ve gentaþ da yine eski uyuzluðunu tekrarlar ise o vakit tekniðin de dediði gibi hisse iner...ama tüm bunlara raðmen temeli seven saðlam bir aða gelirse hisse düþmez ....tersine çýkar....
o yüzden de ben babayiðit birinin çýkýp çýkmayacaðýný bilemediðim için kesin bir þey diyemiyorum...borsanýn en önemli yaný da her türlü veriye raðmen kimsenin kesin konuþamamasýdýr...amerikada mastýr yapmýþ profa daha sorsanýz size kesin bu olacak diyemez....
Gentaþ son dönem 8 milyon 10 milyon kar yazsa yýl sonu karý 35 milyon kar gelse fiyatý 1.64 de kalýrmi ytdr
hayýr kalmaz dostum...o zaman hissenin çok agresif çýkmasý gerekiyor....bu ihtimal güzel bir ihtimaldir...insaný cezbeden bir ihtimaldir...cuma günü bir yetkili ile görüþtüm ama bana pek doyurucu cevaplar vermedi...p.tesi baþka bir yetkili ile görüþeceðim...bakalým o ne diyecek...
Yer Ýmleri