Arkadas bu kadar özensiz açıklamalar mı olur??
alım satım formatını alıp, işleme uygun hale bile getirmeye üşenmişler... insan alım yapıyorsa, ilgili yerleri ona göre düzenler satım ifadelerini siler... bu metni imzalayan kişi de mi bakıp azarlamıyor bu metni imzalatanı?
26.12.2017 tarihinde GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S. payları ile ilgili olarak 1,67-
1,70 TL fiyat aralıgından 315.000 adet alıs/satıs islemi tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu
islemle birlikte GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S sermayesindeki paylarım/oy haklarım
26.12.2017 tarihi itibariyle %7,7 sınırına ulasmıstır/ asmıstır/altına düsmüstür.
........ A.S.’nin sahip oldugu %.... oranındaki paylar/oy hakları da benimle/ortaklıgımızla birlikte hareket
etmektedir (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından kaynaklanıyorsa belirtilecektir).
Yönetim kontrolüne sahip oldugum ........ A.S.’nin sahip oldugu %.... oranındaki paylar/oy hakları da
benim kontrolüm / ortaklıgımızın kontrolü altındadır (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından
kaynaklanıyorsa belirtilecektir). Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri