destekler...
1.68
1.161-63
1.54-55
1.43-45
iyi bir avcý tüfeði dolu gezmeli...
destekler...
1.68
1.161-63
1.54-55
1.43-45
iyi bir avcý tüfeði dolu gezmeli...
iþte o yüzden de son çeyrek çok önemli...acaba geçen yýl gibi mi olacak ?? yoksa yepyeni bir bilanço mu açýklayacak ?? hep birlikte göreceðiz dostlar....bir dalavere olmazsa güzel bir bilanço açýklamasý lazým...ama dalavere olursa 1-2 milyon kar veya zarar açýklar.....bakýp göreceðiz....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sayýn ft-2 genpaz ismini genart olarak deðiþtirmiþ. Sizin düþüncelerinizi destekleyen bir çalýþma diye düþündüm. Uzun vade de pozitif bir adým gibi. Fikirlerinizi paylaþýrsanýz memnun olurum. Y. T. D
Çelik nakliyata 1 milyonu toplamasý için zaman tanýyorlar herhalde
dün 1 kademe çýktý ya . Lütfetti bugün acýsýný çýkartýr 1.6 lar bizi bekler gibi. 1 ileri 3 geri . sonra saçma bir 7 adým ileri sonra tekrar 3er adým geri 1 ileri. Ya adamlar ne korkak tavuk çýktý. Gururla çýkýp þirketimiz iyiye gidiyor açýklamasý dahi yapamýyorlar.
ahh ahh bir çemtaþa baktým birde gentaþ ikiside taþçý yýllar önce fiyatlarý bile ayý gidiyordu , ve bir gün çemtaþ patronu yeter dedi biz böyle bir þirket deðiliz deyip silkelendi ve geldiðimiz nokta çemtaþ 5.12 , gentaþ 1.72 yuhhh
--piyasa çok tedirgin, hisselerin çoðunda yukarýda ve aþaðýda speklerin emri var...iyi havada arada çok fazla birileri satýþa girmemiþse hýzla alýyorlar...kötü havada da tersini...
--bu durum bence epey sürecek gibi...kýsacýlar, taþýyamayacaklar dikkatli olsunlar...önce sermayeyi korumak lazým...
Yer Ýmleri