Sayýn arkadaþlar Gentaþa yýllardýr ellerindeki kar etmeyen ve borç içindeki K þirketlerini 16 milyon tl ye satan patronlara hak hukuk tanýyor denilmez.2011 kasýmýndan beri takip ediyorum,þirkette biraz para oldumu,muhakkak bir hisse satarak o parayý alýyorlar.Bunlar patron deðil þebeke.Son hisse satýþýnda para olmayýnca kredi alarak þirketi faiz ödemek zorunda býrakmýþlardýr.Kahramanlar,Çelik nakliyat,M.Mutlu ve O.A.Perdeler hepsi beraberler,Genpazýda sayarsak hisselerin %70 þi onlarda.Þirket çok iyi gözüküyor,patronlarýn gözü dosya,fiat 3tl olacak.Bol þans.
Son düzenleme : Duka; 29-01-2018 saat: 09:35.
Sn. Duka'nýn patronlar hakkýndaki görüþüne %100 katýlýyorum. Hak hukuk ve gentaþ patronlarý ayný cümlerde olumlu anlamda kullanýlamaz.
Yukarýdaki kýbrýs cýk arkadaþýn K þirketlerini incelemesini þiddetle tavsiye ederim. Ondan sonra burada yazsýn, tabi þirket çalýþaný deðilse!
Hak hukuk bilirler derken
Borçlarýný ödeyen vergi borçlarý olmayan taþeronlarýna ve çalýþanlarýna gününde ödeme yaparlar demek istedim.
Bu kiþiler Hz.Ömer demedim.Onlarýn avukatýda deðilim.Yanlýþlarý varsa hesabýný verecek onlar.
Yazdýðým yazýlarlar küfür içermediði sürece kimseyede hesap vermem.
Sizlere sorum Gentaþýn sahipleri üç kaðýtçý ise sizin bu kaðýtta iþiniz ne.
Ben güveniyorum ve tutmaya devam edeceðim.
Ama süslü yazý ve grafiklerle çok ucuz ucacak kacacak demem.
Sn Antiseptik uðramadan geçmeyin. Teþekkürler
Yer Ýmleri