patonlar güven vermiyor ve hasisler...yoksa bu fiyatlar ucuz ...baþka patronlar olsa uçurabilirlerdi
patonlar güven vermiyor ve hasisler...yoksa bu fiyatlar ucuz ...baþka patronlar olsa uçurabilirlerdi
bencede 40 falan uçmayýn gereksiz beklenti yaratmayýn sonra kar beklediðimiz normallerde geliyor uçmadý kaçmadý diye birdaha þelale yiyoruz býrakalým uyuz eþþekliðine devam etsin.
bu kaðýdýn 2 lere gitmesi lazým bu karla..kaðýt toplayamadýlar herhalde..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þebekenin toplamak gibi bir sorunu yok onlar ky nýn direncini kýrýp verdikleriyle yetinmesini istiyorlar uzun vadede bedava kredi kullanmak gibi yýllarca uyguladýklarý bir politika var
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
eskiden 1,70 lerden verip 1,40-1,50 aralýklarýndan yerine koymayý tercih ediyorlardý ama artýk 1,67-1,70 aralýklarýndan yerine koymayý tercih ediyorlar...artýk ky çok da aþaðý verme taraftarý deðil...tabi böyle olunca da oyunlarý bozuluyor...güzel bilanço gelirse hissenin agresifleþmesini bekliyorum...artýk piyasada çok da alýnabilecek hisse kalmadý...bir çoðu çok yükseklere çýktý...ederini bulmayan nadir hisse kaldý...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu miktar çok fazla dostum...ama olursa olur neden olmasýn...borsada olmayacak çok þey sonradan olmuþtur...
bazý ky arkadaþlar sermayesi kadar kar yapabilen þirketin borsadaki fiyatý 10 tl olmasý gerekiyor diyorlardý...kimisi de borsadaki deðeri yaptýðý yýllýk cirosu kadar olmalý diye kýsaca tarifler üretmiþlerdi...konsolide bilanço da açýklansa ve her þey net olarak görebilesek iyi olacak..sonradan yorumlarýný birlikte yaparýz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaþlar 2017 yýllýk ta ;Gentaþ Kimya da 34.000.000, Genpaz da 1.750.000 , Gentaþ Orman A.Þ de 3.000.000 TL kar. 5K Yüzey A.þ. de 1.650.000 TL zarar BEKLÝYORUM.Gentaþ ýn kendisi de geçici de 26 milyon civarý kar bildirmiþti zaten. Buradan yýllýk kar için bir rakam kafalarda oluþabilir. Yurt dýþýndaki firma için bir malumatým yok.YTD.
Yer Ýmleri