Pastadan gördüklerinizi paylaþirsaniz memnun oluruz.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastadan gördüklerinizi paylaþirsaniz memnun oluruz.
Kaðýdý sýkanýn da aðalar olduðunu düþündüðüm için ümüðünü sýkana kadar iyi bir haber vermezlerse þaþýrmam. Ýþlem hacmi iyice düþtü . Bu kadar hacimsiz günde 1,653 aðýrlýklý ortalama ile de 40.478 adet açýða satýþ yapýlmýþ. Çok saçma tahta yapýyorlar. Sabýrla beklemeye devam
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996
haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin
bir hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
KAR PAYI
2017 yýlý için 2018 yýlýnda yapýlacak genel kurul toplantýsýndan asgari 21 gün önce
belirlenip kamuya açýklanarak þirket internet sitemizde ilan edilecektir.
GENTAÞ GENEL METAL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yönetim Kurulu genel kurul tarihinden 21 gün önce karar alýr
genel kurul bu karara uyma konusunda serbesttir
genel kurul tarihi bu günlerde açýklanýr
2017 de
16 MART .... genel kurul tarihi açýklamasý (2016 yýlý için)
31 MART .... yönetim kurulu kar payý daðýtým açýklamasý
25 NÝSAN.... genel kurul
yenilgi yýllarý, iyi bir okuldur
gentaþýn adýný çiftlikbank olarak deðiþsinler malum patronlar çiftlik gibi idare ediyor hemde kucuk yatýrýmcýyý tokatlýyorlar.alttan topla iyi bilançoyla birlikte boþalt diðer çeyrek az karla baský kur yenýden alttan topla.
GENTS malesef yatýrým kaðýdý olmadýðýný geçte olsa anladým. Gents dipten alýnýp %5-15 karý görüp çýkýlýp tekrar alým için fýrsat kollanacak saðlam kagitlardan biridir. Artýk düþtükçe kademeli alýp 40 gün daha bekleyeceðiz.
Bana gore 1.62 destek noktasý. Buralarý aþaðý kýrmadými problem gözükmüyor. Artýk kendine asagi ya da yukari bir yön çizmeli. Çok sýkýþtý hisse. Ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri