Hafta boyunca Yatýrým Finanstan alan bildik biri oyunun içinde deðil,yüklü Isyat taþýyordu iyi karda,sattýkça yerine Gents alýyor,uzun vadecidir,o da Mengenli.
Hafta boyunca Yatýrým Finanstan alan bildik biri oyunun içinde deðil,yüklü Isyat taþýyordu iyi karda,sattýkça yerine Gents alýyor,uzun vadecidir,o da Mengenli.
Bu hafta yýlýn ilk çeyreði bitiyor. 2018 ilk çeyrek mali tablo, yýlýn öncü göstergesi olabilir.
Geçen yýl , net kar 3,5 mlyon imiþ. Malum yýl sonu 31 geldi diye her nasýlsa fiyat düþmüþtü.
Bu yýl ilk çeyrek 4-5 gelirse herhalde yine düþer, garip reaksiyonlarý var hissenin.
Yýlýn ilk çeyrekleri bu hisse de mevsimsel olarak en zayýf ve düþük rakamlarý görürüz.
Euro nun ilk çeyrekte hýzlý yükselmesi (%7) hem avantaj (yurt dýþý alacaklar ve stok )hem dezavantaj ( finansal borçlar) .Nette negatif etki doðrabilir.
Finansman giderleri önceki yýla göre artan faiz oranlarý ve kurlar dolayýsýyla daha yüksek gelebilir.2,5 mln civarý...
Ben buna raðmen þahsen 7-8 kar bekliyorum. Hem faaliyet karý hem de arsa satýþýndan gelecek 3,2 mln karý birlikte düþündüðümüzde. Aslýnda bu gerçekleþirse iyi performans olur. Defter deðeri bile 2 tl, ama ilgi yok.
Bir babayiðidin girip süpürmesi dýþýnda hareketler çok zayýf ve tepkiler ters oluyor genelde.
Bu arada hem temettü hem bir miktar bedelsiz kararý önümüzdeki haftalarda açýklanabilir.
Uzun beklenmesi geren bir hisse ama belli bir süre sonra, iyi bilançolara bile tepkisiz kalýnca insan soðuyor.
Mayýs ayýnda da(hem bilanço hem temettü) tepki vermezse ben bile kaçmayý düþüneceðim artýk. Zaman gösterdi ki, Ýyi göstergeler iyi fiyata ulaþacak anlamýna gelmiyor bu hissede.
Son düzenleme : abcd; 25-03-2018 saat: 23:33.
Haftayý kötü kapattý. Bollinger alt bandýn altýna hacimli indi. 1,55 görülebilir bu hafta.
Yatýrým 100 bin lot daha almýþ bugün
Sn antiseptik
Doðan gazetecilik takasýný atabilirmisin
Çok teþekkürler
Gentaþ Genel Metal Sanayi ve Ticaret A.Þ.Yönetim Kurulu 26 / 03 / 2018 tarihinde Ankara Genel Müdürlük binamýzda toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.
Þirketimizin 2017 yýlý 46. Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn 25 Nisan 2018 Çarþamba günü saat 14.00 da Werzalit Ürünleri Fabrikasý Tesisleri Toplantý Salonu Mengen BOLU adresinde ekteki gündem uyarýnca yapýlmasýna ve gerekli iþlemler için Genel Müdürlüðe yetki verilmesine oybirliði ile karar verilmiþtir.
GENTAÞ A.Þ. YÖNETÝM KURULU
Yer Ýmleri