Teþekkürler
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.gentas.com.tr/Webkontrol/...3_SdMLcdJm.pdf
GENTAÞ G-NEWS dergisine bakarsanýz
Þirketin geleceðinin ne kadar parlak olacaðýný düþünürsünüz.
Mükemmel iþler ve projeler
Umarým Ürünlerdeki Yenlikcilik ve Kalite Yönetim anlayýþýna da yansýr.
Hisse sahiplerini Rakip yada Problem gibi görmek yerine
Kurumsal firmalarda olduðu gibi Paydaþ olduðunun farkýna varmýþlardýr.
Þirket Yönetimi Hep bana Hep bana demezler Kazan-Kazan anlayýþý hakim olur.
Karamanlarýn yeni nesilinin bu anlayýþý yerleþtireceðini umuyorum.
Hisseyi tanýyan arkadaþlar böyle karlý ve Azda olsa temettü ve bedelsiz veren hisse neden geçmiþte deðerini bulmadý
Geçmiþ dönemlerinden bugüne ne deðiþti sadece patron faktörü mu
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deðerini bulamadý derken?
2009 dan beri 10 kat artmýþ...
93-2000 arasý ise hesaplanamýyor...
daha ne yapacak ki????
güzel kar satýþ yapmýþ olabilir ki abartý deðerleri de yok yani? biz mi göremiyoruz acaba???
en sinir olduðum þeydir hisse biraz yükseldi mi gazcýlar doluþur....
kimse kimseye gaz maz vermesin, biraz açýp tekniðine ya da geçmiþine ya da fiyat hareketlerine bakýn azýcýk...
teknikte güzel görünüyor ama bu demek deðil kaçacak uçacak...belki uçar ama bunu tahmin edecek daha anasýnýn karnýndan doðmamýþtýr doðamaz da mazallah...ytd..
Hisse her yýl bedelsiz temettü vermiþ olmasý artýþlarý gizliyor... Ama uçuk bir çýkýþý da yoktu.. So senelerde artan bir kar artýþý var .. Sanýrým kapasite artýþýnýn(liri) etkisi bu sene hisseyi 1.5x lerden 2.5x e taþýcak olacaðý en fazla bu gibi.. Ha belli olmaz belki bilmediðimiz biþeyde olabilir..lakin fýrsat veren hisse çok bu sýra .. Ammmmaaa trendine giren çok az..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi almak için sordum gaz için degil...
Sorunlarýn nedeni hisse uzun bir süre yatayda kalmýþ böyle karý temettusu ve bedelsizi olan bir hisseyi neden baskiladiklarini anlamak için ve uzun bir süre yatay olupta neden kýsa sürede atak yapmýþ daha önce bu þirketten haberim yoktu araþtýrýrken gördüm verilerini beðeniyorum þimdi yatiririm yok ama düþünmüyorda deðilim sanýrým anlasildi
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri