bu arada benim GENTAÞ için çizgilerim bunlar. Aman haa benim çizgilerime güvenmeyin. Herhangi bir eðitim aldýðým yok. Sadece gördüðüm diðer grafiklerden görsel benzerlikle çizgi birleþtirdim
bu arada benim GENTAÞ için çizgilerim bunlar. Aman haa benim çizgilerime güvenmeyin. Herhangi bir eðitim aldýðým yok. Sadece gördüðüm diðer grafiklerden görsel benzerlikle çizgi birleþtirdim
Genel kurula katýlmýþ biri var mý forumdan?
Sent from my iPhone using hisse.net
genel kurulda sanýrým 0,041 temettü çýkmýþ bedelsiz falan da diyor durumu anlayan var mý acaba sonuç olarak bu gentaþ kýsa vadede bir sýçrama yapar mý bilgisi olan lütfen..
bende 1,43 den aldým 1,42 den geri sattým sabýr dayanmaz bu kaðýda bilmiyorum. hareketli deðil temettü sü de cazip deðil yanýlmýyorsam 1000 lota 41 tl bürüt veriyor bilgisi ve öngörüsü olanlar yazarsa gelecek varsa yine alabilirim.
%8 bedelsiz pay %4 nakit temettü veriyor. Ama bu hissenin gidiþatýný etkilemiyor. Hisseyi etkileyecek olan ilk çeyrek bilançosudur. Mayýs 10'a kadar açýklanacak. Karlýlýk iyi gelirse hisse mutlaka yükselecektir.
hisse bu gün hareketli dostlar....acaba bilanço mu geliyor ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
kedi mamasý temettümüz hayýrlý olsun hiç yoktan iyidir.
sessiz derinden ilerliyor kerata.
son 1.60- 1.36 harekatýnda ortaklar sattý gerçi ama olsun.
patron malý daha iyi ahahaha.![]()
Yer Ýmleri