Aynen arkadaþým... Olamadýk...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Aynen arkadaþým... Olamadýk...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
4K nýn sahipleri kim? Orhan Kahraman
4K ya mal veriyorlar.
4K borcu ödemeyince 12M ye fabrikasýnýnýn mülkünü alýyorlar. (2015-2016)
4K bedava denecek kirayla fabrikasýnda devam ediyor.
2-yýl sonra ayný fabrikayý geri kime satýyorlar? Burhan Kahraman
9M ye
Allahtan kork, bari sattýðýn fiyata geri al (12M)
2-yýl borcun faizi haram olsun
O fabrikayý iyi biliyorum, þimdi 5K var orada (O da Kahraman larýn)
EN-az 20M eder
Savcý beyyyyyyy
Ýmdaaat
Soyuluyoruzzzzz
Son düzenleme : receps; 01-03-2019 saat: 00:27.
Kottan çýkarýlmasý gereken bir kaðýt bu spk ve savcýlýk harekete geçmeli daha fazla kamu zararý olmadan ....
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Neden uzun vade güven olmaz bu tarz hisselere... ispatladý bu KAP haberleri ile.
Bana müsade.
Kýsa vadeli gelmiþtim üç beþ kademe alýr çeker giderim. Daha da uðrarmýyým bilinmez
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
***GENTS*** GENTAÞ GENEL METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Alýmý
***GENTS*** GENTAÞ GENEL METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Alýmý )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlýk Alýmý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Alýma Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði
6 Adet Dubleks Ýþyeri
Alýma Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü
Ýstanbul,Baþakþehir,Ýkitelli 2 Mah.690 Ada,1 Nolu Parsel de toplam 1.732 m2 yapý alanlý 6 adet dubleks iþyeri(25,31,32,34,35,36 Nolu)
Alýma Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
28/02/2019
Alýma Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Evet
Toplam Alým Bedeli
8.898.000 TL
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altý Aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak Hesaplanacak Þirket Deðerine Olan Oraný (%)
3,55
Alým Bedelinin Ortaklýk Ödenmiþ Sermayesine Oraný (%)
7,49
Alým Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
2,14
Alým Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlýklarýn Net Deðerine Oraný (%)
11,92
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
2,79
Alým Koþullarý
Yönetim Kurulu Kararýnda belirtildiði gibi alýþ ve satýþýn yapýlarak karþýlýklý mahsuplaþýlmasý
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
08/03/2019
Alýmýn Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkileri
Ortaklýk faaliyetlerimize direkt etkisi olmayacaktýr.Baðlý ortaklýðýmýz 6 iþyerinde kiracýmýz olacaktýr.
Karþý Taraf
Orhan KAHRAMAN,Burhan KAHRAMAN,Tahsin KAHRAMAN, Mürvet KAHRAMAN
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Evet (Yes)
Karþý Taraf Ýle Olan Ýliþkinin Niteliði
Genel Müdür-Kardeþleri-Annesi - Ortak
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
-
Önemli Niteliklteki Ýþlem Kapsamýnda Kullandýrýlacak Ayrýlma Hakký Fiyatý
-
Maddi Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Gayrimenkul Deðerleme Raporu
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarasý
03/12/2018 - 2018 / Ö057
Deðerleme Raporunu Hazýrlayan Deðerleme Kuruluþunun Unvaný
May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ:
Deðerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
8.898.000 TL
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi
Deðerleme Raporuna uygundur.
Açýklamalar
Gentaþ Genel Metal Sanayi ve Ticaret A.Þ.Yönetim Kurulu 28 / 02 / 2019 tarihinde Ankara Genel Müdürlük binamýzda toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.
Þirketimizin sahibi olduðu, Ankara Ýli Akyurt ilçesi Balýk hisar - Ýmar mahallesi 1608 ada, 7 parselde kayýtlý 15.020 m2 arsa ve üzerindeki 3.200 m2 fabrika binasý ile ayný arsa üzerinde yapýlý 6 ayrý parçada ve 8.380 m2 olan ( 1 Adet Ýdari Bina, 3 Adet Ýlave Bina, 1 Adet Nizamiye Binasý ve 1 Adet Sundurma) Fabrika Gayrimenkulleri'nin Sermaye Piyasasý Kurulunca yetkilendirilmiþ May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. tarafýndan düzenlenen 03.12.2018 gün ve 2018-Ö-056 sayýlý Deðerleme Raporunda belirtilen KDV dahil 9.250.000-TL. ise de satýþ iþlemi KDV'ye tabi olmadýðýndan binanýn deðeri 7.838.983-TL.'ye inmektedir. 7.838.983-TL. deðer biçilen binanýn 8.898.000-TL.'den satýlmasýna,
Ayný zamanda %96,5 hisse oraný ile Baðlý ortaklýðýmýz Genmar Orman Ürünleri Dað. Paz.A.Þ.'nin Kiracýsý olduðu Ýstanbul ili, Baþakþehir ilçesi, Ýkitelli 2 Mahallesi, Ýkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Keresteciler Sitesi 690 Ada 1 Parsel'de yer alan 25, 31, 32, 34, 35, 36 nolu 6 Adet Dubleks Ýþyerlerinin yine May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. tarafýndan düzenlenen 03.12.2018 gün ve 2018-Ö-057 sayýlý Deðerleme Raporunda belirtilen Toplam bedel 8.898.000 TL üzerinden satýn alýnmasýna,Oy birliðiyle Karar verilmiþtir.
GENTAÞ A.Þ. YÖNETÝM KURULU
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743214
BIST
(28/02/2019 - 17:27:31)
***GENTS*** GENTAÞ GENEL METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Satýmý
***GENTS*** GENTAÞ GENEL METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Satýmý )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlýk Satýmý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði
Fabrika Binasý ve Arsa vasýflý Taþýnmaz
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü
Ankara-Akyurt-Balýkhisar,Ýmar Mah.1608 ada-7 Parsel de kayýtlý 15.020 m2 arsa ve üzerinde 3.200 m2 Fabrika binasý,8.380 m2 idari,ilave,nizamiye binasý
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
28/02/2019
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Evet
Toplam Satýþ Bedeli
8.898.000 TL
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altý Aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak Hesaplanacak Þirket Deðerine Olan Oraný (%)
3,55
Satýþ Bedelinin Ortaklýk Ödenmiþ Sermayesine Oraný (%)
7,49
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
2,14
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlýklarýn Net Deðerine Oraný (%)
11,92
Satýlan Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Kayýtlý Deðerinin Aktif Toplamýna Oraný (%)
2,54
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
2,79
Satýþ Koþullarý
Diðer (Other)
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
08/03/2019
Satýþ Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
Faaliyetimize direkt etkisi olmayacaktýr.
Elde Edilen Maddi Duran Varlýk Satýþ Karýnýn/Zararýnýn Tutarý
-1.683.443 TL
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceði
-
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceðine Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karþý Taraf
Burhan KAHRAMAN
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Evet (Yes)
Karþý Taraf Ýle Olan Ýliþkinin Niteliði
Genel Müdürün Kardeþi - Ortak
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
-
Önemli Niteliklteki Ýþlem Kapsamýnda Kullandýrýlacak Ayrýlma Hakký Fiyatý
-
Maddi Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Gayrimenkul Deðerleme Raporu üzerinde olmak üzere pazarlýk
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarasý
03.12.2018 / 2018 - Ö056
Deðerleme Raporunu Hazýrlayan Deðerleme Kuruluþunun Unvaný
May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ.
Deðerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
7.838.983 + KDV
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi
Raporda Bulunan deðerin üzerinde ve Yönetim Kurulu kararýnda belirtilen 6 parça iþyeri alýþ iþlemi için belirlenen 8.898.000 TL lik tutara yükseltilerek satýlmasýna karar verilmiþtir.
Açýklamalar
Gentaþ Genel Metal Sanayi ve Ticaret A.Þ.Yönetim Kurulu 28 / 02 / 2019 tarihinde Ankara Genel Müdürlük binamýzda toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.
Þirketimizin sahibi olduðu, Ankara Ýli Akyurt ilçesi Balýk hisar - Ýmar mahallesi 1608 ada, 7 parselde kayýtlý 15.020 m2 arsa ve üzerindeki 3.200 m2 fabrika binasý ile ayný arsa üzerinde yapýlý 6 ayrý parçada ve 8.380 m2 olan ( 1 Adet Ýdari Bina, 3 Adet Ýlave Bina, 1 Adet Nizamiye Binasý ve 1 Adet Sundurma) Fabrika Gayrimenkulleri'nin Sermaye Piyasasý Kurulunca yetkilendirilmiþ May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. tarafýndan düzenlenen 03.12.2018 gün ve 2018-Ö-056 sayýlý Deðerleme Raporunda belirtilen KDV dahil 9.250.000-TL. ise de satýþ iþlemi KDV'ye tabi olmadýðýndan binanýn deðeri 7.838.983-TL.'ye inmektedir. 7.838.983-TL. deðer biçilen binanýn 8.898.000-TL.'den satýlmasýna,
Ayný zamanda %96,5 hisse oraný ile Baðlý ortaklýðýmýz Genmar Orman Ürünleri Dað. Paz.A.Þ.'nin Kiracýsý olduðu Ýstanbul ili, Baþakþehir ilçesi, Ýkitelli 2 Mahallesi, Ýkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Keresteciler Sitesi 690 Ada 1 Parsel'de yer alan 25, 31, 32, 34, 35, 36 nolu 6 Adet Dubleks Ýþyerlerinin yine May Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. tarafýndan düzenlenen 03.12.2018 gün ve 2018-Ö-057 sayýlý Deðerleme Raporunda belirtilen Toplam bedel 8.898.000 TL üzerinden satýn alýnmasýna,
Oy birliðiyle Karar verilmiþtir.
GENTAÞ A.Þ. YÖNETÝM KURULU
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743215
BIST
(28/02/2019 - 17:29:40)
Ünlü menkul iyi satmýþ. 200 bin lotu varmýþ kalmýþ 20 bin neredeyse malýný boþaltacakmýþ. Bilanço ile ilgili biþey mi biliyor ki? Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri