En güzel özelliði hep ucuz kalmasý))
En güzel özelliði hep ucuz kalmasý))
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Biraz daha düzeltme ve ondan sonra Kuseralinin GENTS SEVDASI yeniden tavan yapacak. Bu kaðýtý seviyorum. Beni hiç üzmedi. Bayram sonrasý görüþürüz arkadaþlar. Bu arada KARADERELÝ hoþgeldin. KRDMRD de ortak olmaktan keyif duymuþtum. O tahtaya 2 oluca tamamen veda ettim. Bunda ise 2 olunca satmaya baþlayacaðým. O zamana kadar biriktireceðim. Euro-Dolar bu þekilde oldukça devam..
BIST zirve yaptý diyenlere bakýp korkmayýn. Bazý hisseler BÝST ten önce düzeltmesini yapýyor. GENTS de bunlardan biri. Kanal dibine deðip düzüeltmesini tamamlayacak. Çizgilerinizi 2014 DEN ÇEKMEYE BAÞLAYIN. O zamanlar 15 milyon kar ile hissenin performansý e olmuþ bir bakýn bakalým
Tahta iyice sinsileþti.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ersu kadar olamadýn.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro-Dolar'dan baþka þey düþünmüyorum. Hammadde ve borçlarýný dolar ile ödeyen Avrupa ülkelerine satýþ yaparak Euro gelir elde eden ve bu sayede güzel finansal kar etmesi beklenen bir þirket biliyor musunuz? Takoz koyulmuþ ama aþaðý basýlamýyorsa son çýrpýnýþlardýr bunlar görüþündeyim. Ayný kar rakamlarý ile 1,90 görenler varsa eðer ucuz kalmýþtýr. Ben daha bekleyemeyeceðim, yeniden yüklüyorum. Yine güldürür yüzümüzü inþallah. Vira bismillah.
Yer Ýmleri